GG „RAVANICA“ BROJ 2 U ĆUPRIJI – MEDIJSKA BLOKADA NAM NE MOŽE NIŠTA

0
Kandidati za odbornike ispred Grupe građana Ravanica Ćuprija, održali su tribine u Mijatovcu, Krušaru, Jovcu-Ostrikovcu i Isakovu. 12993538_491143647756902_5899004781684826762_n„Živa reč sa meštanima i ne samo razumevanje njihovih problema već i rešavanje problema bila je i ostaće odlika predsednika grupe građana Ravanica gospodina Đorđevića i odbornika koji predstavljaju grupu građana Ravanica u Skupštini opštine Ćuprija..
Uprkos medijskoj blokadi sprečavanja predstavljanja naših kandidata na TV Pomoravlje, odbijanja vlastodržaca da nam omoguće korišćenje prostorija u seoskim mesnim zajednicama koje su vlasništvo opštine naša reč stiže do naših Ćupričana“ navodi GG Ravanica.

„Iza nas stoje naša dela i dobar glas koji se o našem radu pronosi.Dokazali smo da znamo ,možemo i hoćemo da budemo uvek tu, ne samo za naše glasače,već za sve Ćupričane. Dosledni smo ..oduvek i zauvek ćemo biti dosledni.Postojali smo,postojimo i postojaćemo kao grupa građana Ravanica za Ćupriju i naša sela,za ostvarenje interesa Ćuprije i  svih Ćupričana. Ne dajemo prazna obećanja, naš je cilj  privredno, ekonomski  razvijena  Ćuprija. Na lokalnim izborima zaokružite  broj 2. Grupa građana Ravanica“

Prethodni tekstDR DUŠAN MILISAVLJEVIĆ (DS) U POSETI ĆURPIJI
Sledeći tekstANKETA TELEGRAFA POKAZALA KO BI POBEDIO DANAS NA IZBORIMA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime