GG „RAVANICA“ BROJ 2 U ĆUPRIJI – MEDIJSKA BLOKADA NAM NE MOŽE NIŠTA

0
Kandidati za odbornike ispred Grupe građana Ravanica Ćuprija, održali su tribine u Mijatovcu, Krušaru, Jovcu-Ostrikovcu i Isakovu. 12993538_491143647756902_5899004781684826762_n„Živa reč sa meštanima i ne samo razumevanje njihovih problema već i rešavanje problema bila je i ostaće odlika predsednika grupe građana Ravanica gospodina Đorđevića i odbornika koji predstavljaju grupu građana Ravanica u Skupštini opštine Ćuprija..
Uprkos medijskoj blokadi sprečavanja predstavljanja naših kandidata na TV Pomoravlje, odbijanja vlastodržaca da nam omoguće korišćenje prostorija u seoskim mesnim zajednicama koje su vlasništvo opštine naša reč stiže do naših Ćupričana“ navodi GG Ravanica.

„Iza nas stoje naša dela i dobar glas koji se o našem radu pronosi.Dokazali smo da znamo ,možemo i hoćemo da budemo uvek tu, ne samo za naše glasače,već za sve Ćupričane. Dosledni smo ..oduvek i zauvek ćemo biti dosledni.Postojali smo,postojimo i postojaćemo kao grupa građana Ravanica za Ćupriju i naša sela,za ostvarenje interesa Ćuprije i  svih Ćupričana. Ne dajemo prazna obećanja, naš je cilj  privredno, ekonomski  razvijena  Ćuprija. Na lokalnim izborima zaokružite  broj 2. Grupa građana Ravanica“

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime