GDE ZA DOČEK 1.DEO?!

0

Ova godina prošla je neverovatnom brzinom, dok smo se okrenuli stigao je decembar i već smo debelo zagazili u poslednji mesec u godini. Oni koji su odlučili da 2015. godinu dočekaju u nekom od jagodinskih i pomoravskih restorana, ponuda je raznolika. Danas predstavljamo neke od najpoznatijih restorana i cene dočeka, pa narednih dana nastavljamo dalje!

CRISTAL SALA

ivana pavkovicJedna od najlepših i najvećih sala za proslave u Jagodini, nalazi se u Hotelu „Jagodina“ a menadžeri pripremaju zanimljiv doček! Goste će zabavljati zvezda Granda Ivana Pavković a cena po osobi uz kompletan meni i neograničeno piće je 5.500 dinara.

 

 

 

HOTEL HILL

hillU luksuznom i prefinjenom stilu koji preferira menadžement jednog od najlepših hotela u Srbiji, Hotela Hill u Jagodini, gosti koji se odluče za doček u ovoj sali, provešće NAJLUĐU NOĆ! U Hotelu Hill doček Nove godine košta 55 evra dok je repriza 30 evra po osobi uz bogat izbor hrane i pića. Goste će zabavljati grupa „Tempera“ a u toku večeri organizovana je i nagradna igra. Glavna nagrada je letovanje u Grčkoj za dvoje. ,

 

 

 

RESTORAN „POTOK“

potokU restoranu „Potok“ u Jagodini svira sjajni EROS Band. Cena je 3500 dinara po osobi a za taj novacdobija se kompletan meni i piće u neograničenim količinama. Cena reprize takođe uz EROS bend je 2500 din.
Br. telefona za rezervacije 063/609-392 i 064/191-92-43

 

ROMANSA

romansaž
Sky Romansa

 

U restoranu Sky Romansa doček košta 4.000 din. gosti će učestvovati u novogodišnjoj lutriji a glavna nagrada je letovanje za dvoje.

Muzika uživo, gost večeri Maja Lazović. Repriza je 2.000 din. Rezervacije na brojeve 035/245-206 ili 061/26-26- 557

 

 

Caffe COLOSSEUM

coloseum
Colosseum

 

U kafeu „COLOSSEUM“ muzika uživo – Bane Naumović, neograničeno piće, broj mesta ograničen po ceni od 2.500 din.

 

 

Prethodni tekstISPOVEST TRANVESTITA IZ ĆUPRIJE: OD KLANICE DO MISICE!
Sledeći tekstSARA JOVANOVIĆ NA OTVARANJU ZIMSKOG GRADA U VIVO PARKU!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime