FUDBALERI JAGODINE U TERETANI

0

Dan nakon druge kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji fudbaleri Jagodine imaju dva treninga. Stručni štab je zadovoljan jer forma ide uzlaznom linijom:

– Imali smo u teretani trening eksplozivne snage sa akcentom na gornji deo tela. Svi igrači odlično savladavaju sve teškoće i podižu formu. Verujem da će izuzetno spremni dočekati nastavak Superligaške sezone – kaže kondicioni trener Vladimir Živanović.

TERETANA 2

Osim forme koja se, kako rekosmo, podiže iz dana u dan atmosfera u ekipi je ono što zaslužuje posebne komplimente:

– Imali smo dve kontrolne utakmice u kojima smo poraženi, ali nismo nezadovoljni igrom, zalaganjem i trčanjem. Skoro je polovina ovih priprema, ima još dosta utakmica koje će nam svakako poslužiti da se što bolje uigramo. Vidite da je u ekipi odlična atmosfera, pa nam i to daje dodatnu snagu – izjavljuje prvotimac Jagodine Miloš Lepović.

teretna 4

Posle četiri sumorna, kišovita dana sa jakim vetrom u Antaliji, konačno je peti dan onakav kako se samo poželeti može, sunčan i veoma topao. Meteorolozi su ovde najavili i narednih dana slično vreme. Sledeća kontrolna utakmica Jagodine je u sredu u 17 časova po Turskom vremenu, a protivnik je Žetisu iz Kazahstana.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime