FRIZERI U PROBLEMU ALI KAKO KAŽU, BOLJE JE RADITI I U TEŠKIM USLOVIMA NEGO NIKAKO

0

Kao i mnoge delatnosti tako i se i frizeri suočavaju sa teškom situacijom nastalom usled pandemije. Jagodinski frizeri dele tu sudbinu a teška situacija traje već punih godinu dana.

„Situacija je jako teška u svim delatnostima, tako i u našoj. U problemu smo već godinu dana, radimo smanjenim intenzitetom, manje klijenata možemo da primimo zbog propisanih mera. Nema proslava, samim tim je i posla manje jer klijenti nemaju potrebu za sredjivanjem već dolaze samo za neophodne usluge. Trudimo se i pridržavamo svih mera zaštite. Na ulazu nam je dezobarijera, obavezno je nošenje maski kao i dezinfekcija ruku, postavljena je barijera na manikir stolu. Klijenti dolaze isključivo po zakazanom terminu, po principu 1 frizer-1 klijent, bez čekaonice. U interesu nam je da sačuvamo, kako naše, tako i zdravlje naših klijenata. Teško je raditi u ovakvim uslovima, ali je svakako bolje nego nikako“ kaže vlasnica salona „Wigo“ Gordana Spasić.

Ona apeluje na gradjane da se vakcinišu kako bi se život što pre vratio u normalu.

„Salon smo koji uspešno posluje dugi niz godina. Imamo profesionalni tim i veliki broj zadovoljnih klijenata iza sebe. Svi naši radnici su prijavljeni, redovno izmirujemo svoje obaveze. Nadamo se da će neko imati rešenje za probleme u kojima su se našli svi privatni preduzetnici, pa tako i mi. Optimistični smo i nadamo se da će sve ovo ubrzo biti iza nas. Smatramo da je masovna vakcinacija rešenje za bolje buduće dane kada ćemo ponovo moći nesmetano da ulepšavamo naše klijente za njihove važne, svečane dogadjaje“.

A.Đ.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstOSUĐENICI KPZ ĆUPRIJA POŠUMILI VIŠE OD 70 HEKTARA GOLETI
Sledeći tekstKOTLARNICA NA BIOMASU PUŠTENA U PROBNI RAD

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime