DR PAVKOVIĆ I DEJAN NENADOVIĆ MEP – POD SLOGANOM „ZNAMO SE“ DO POBEDE (3)

0
Koalicija SPS-JS-NS u Despotovcu sutra počinje kampanju a tribine će održati u Senjskom Rudniku i Ravnoj reci.
Na izbornoj listi ove koalicije se nalaze dva kandidata za poslanike: Dejan Nenadovic ispred SPS i Srdjan Milanovic ispred Jedinstvene Srbije.
1Takodje se i na listi nalaze dva predsednika opstine Despotovac: dr Miroslav Pavković bivsi 3predsednik i Dejan Nenadovic MEP aktuelni predsednik opštine Despotovac. Dr Miroslav Pavković je nosilac izborne liste a Dejan Nenadovic MEP prvi na listi.
„Kampanja ce biti pozitivna i kroz razgovor sa gradjanima opštine Despotovac tražimo podršku za program razvoja opštine koji je realan i ostvarljiv. „ZNAMO SE“ je slogan ove koalicije koja kaže da svi gradjani opstine Despotovac dobro poznaju nosioce ove koalicije i većinu kandidata za odbornike iz svih mesnih zajednica. Svi u opštini znaju ko je dr Pavkovic, izvrstan lekar i jos bolji predsednik. On je izgradio trg u Despotovcu,  ulaz u Despotovac iz pravca Svilajnca, započeo projekat Senjski Rudnik grad muzej i mnogo drugih stvari“
kaze Dejan Nenadović MEP.
„Srdjan Milanovic predsednik OO JS u Despotovcu je višegodisnji uspešni direktor Zastava metala koji je uspeo da očuva firmu i stotinu zaposlenih radnika. Na izbornoj listi su još pravnici, ekonomisti veterinari agronomi ali i radnici seljaci i penzioneri. Pošteni ljudi koji mogu svakom da pogledaju u oči i da kazu: ZNAMO SE, verujte nam da ćemo u ovim teškim vremenima učiniti sve da očuvamo radna mesta i da se borimo za sredstva kojima ćemo unaprediti opštinu Despotovac. U prethodnom periodu smo dokazali da to znamo da radimo“ dodao je Nenadović.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime