DR IVICA JEREMIĆ U SUBOTU U JAGODINI – REUMATOLOGIJA I ESTETIKA U ISTOM DANU

0

Dr Ivica Jeremić, doktor nauka molekularne medicine, reumatolog i doktor estetske medicine, u subotu 28. aprila biće u Jagodini. On će obavljati preglede iz obasti reumatologije u „Poliklinici CT 05“, a preglede i intervencije iz oblasti estetske medicine u salonu „Bambino“. Za sve preglede i intervencije, zainteresovani pacijenti mogu se javiti na broj 064 2176 430. Doktora možete kontaktirati na fejsbuk i instagram strani dr Ivica Jeremic.

nes_3666Dr Ivica Jeremić „dete“ je jagodinske Gimnazije koje može da se pohvali danas besprekornom biografijom. On je danas doktor nauka iz oblasti molekularne medicine.

„Posle Gimnazije upisao sam Poljoprivredni fakultet, ali sam posle godnu dana shvatio da mene zanima medicina. Medicinu sam završio za pet i po godina, pre roka. Prvo sam počeo da radim kao asistent na biohemiji, kasnije sam prešao na reumatologiju, završio specijalizaciju iz interne medicine, subspecijalizaciju iz reumatologije, a u medjuvremenu sam i doktorirao. Danas radim na Institutu za reumatologiju“ kaže dr ivica Jeremić.

Ceo intervju sa dr Ivicom Jeremićem možete pročitati OVDE.

Dr Ivica Jeremić jednom mesečno dolazi u Jagodinu gde radi preglede iz oblasti reumatologije i procedure iz estetike.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime