Dr Dana Grujičić prva na republičkoj, Šapić na beogradskoj listi SNS

0

Aleksandar Vučić biće nosilac svih lista Srpske napredne stranke u aprilu, saopštila je Ana Brnabić nakon sednice Predsedništva SNS-a i zasedanja Glavnog odbora te stranke u Kombank dvorani u Beogradu.

Brnabić je rekla da je jednoglasno odlučeno da SNS na parlamentarne izbore izađe sa listom „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“, kao i da će prva na listi biti dr Danica Grujučić.

„Ljude kao Dana Grujičič, pod broj dva Stojan Radenović, naš najcitiraniji matematičar, čovek koji je doprineo da Beogradski univerzitet bude među 300 najbvoljih u 2016. godini na Šangajskoj listi, kao treća Jelena Begović, žena koja je najveći stručnjak u oblasti genetike, molekularne biologije, koja je u pandemiji pomogla da otvorimo dve najsavremenije laboratorije ‘Vatreno oko’ u Beogradu i Nišu, omogućila da možemo da testiramo najveći broj ljudi“, podsetila je.

Na listi SNS-a biće i glumac Lazar Ristovski, dr Marija Zdravković, profesor Žika Bujuklić, stonoteniserka Boroslava Perić, profesor Dejan Ilić, koji se vratio iz Nemačke, violinista Jovan Kolundžija, operska diva Nataša Tasić Knežević, bivši košarkaš Marko Kešelj, operska diva Jadranka Jovanović, borac s Košara Ivan Antić i drugi, prenosi N1.

Brnabić je na pitanje ko će biti kandidat stranke za predsednika Srbije, rekla da će se o tome odlučivati na narednim sednicama Predsedništva i Glavnog odbora stranke.

„SNS vidi, i to nije tajna, Aleksandra Vučića kao kandidata, mislim da je to apsolutno najbolje za Srbiju, da je to jedina opcija da će Srbija nastvaiti da se razvija ovom brzinom“, izjavila je Brnabić.

Prethodni tekstPokret „Dosta je bilo“ postao stranka
Sledeći tekstMali: Nema produžetka roka za e – fiskalizaciju

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime