DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: Džinović u Jagodini, Sneki u Svilajncu

0

Doček Nove godine po starom, Julijanskom kalendaru, tzv. Srpske Nove godine, na gradskim trgovima organizuju sutra u Pomoravskom okrugu Jagodina i Svilajnac. Doček Nove godine po starom, Julijanskom kalendaru, tzv. Srpske Nove godine, na gradskim trgovima organizuju sutra u Pomoravskom okrugu Jagodina i Svilajnac.

Na centralnom trgu u Jagodini, Skveru omladine, od 22.45 nastupiće folk pevač Haris Džinović, a u Svilajncu, na Trgu Stevana Sinđelića, od 23 sata Koktel bend i Snežana Babić Sneki, rečeno je danas Tanjugu u ovim opštinama.

Šefica informatvne službe opštine Svilajnac Ivana Todorov rekla je da će se na dočeku na trgu služiti kuvana rakija i vino i čaj, a biće priređen raskošan vatromet.

Druge opštine u ovom okrugu: Ćuprija, Despotovac, Paraćin i Rekovac, neće organizovati doček na trgovima.

Skupština grada Jagodine, organizovaće tradicionalni doček za zaposlene u privredi, zdravstvu, školstvu, kulturi, informisanju, policiji i pravosuđu u restoranu „Tigar“

S gostima na slavlju, koje počinje u 19 sati, družiće se i gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović i predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma sa saradnicima.

novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime