DIREKTOR RUDNIKA UHAPŠEN ZBOG PRIMANJA MITA?(VIDEO)

0

Kako Infocentrala nezvanično saznaje, direktor rudnika Resavica i visoki funkcioner SNS uhapšen je pod sumnjom da je primio mito i zloupotrebio službeni položaj. Milošević je, kako je preneo Blic, lišen slobode u Beogradu a traga se za još jednim njegovim saradnikom i visokim funkcionerom iz jednog ministarstva.

Vlada Srbije na konkursu u novembru postavlila za direktora na mandat od 4 godine. Predhodno je obavljao funkciju vd direktora dve godine. On je inače visoki funkcioner SNS i donedavno je obavljao funkciju predsednika SO Despotovac.

-Veliki broj policajaca i inspektora tokom popodneva stigao je u Resavicu i uputili su se u adminisrativnu zgradu gde se nalaze kancelarije svih direktora.

Oni verovatno zahtevaju da vide poslovnu dokumentaciju, pričaju zaposleni u Resavici za bepgradske medije, koji su još uvek u neverici zbog svega što se događa.

Inače Milošević je do 15 sati bio na pregovorima sa rudarskim sindikatima oko predloga novog kolektivnog ugovora, a zatim se zaputio u stan svoje supruge u Beogradu. Oženio se pre manje od mesec dana voditeljkom „Žikine šarenice“ Marijanom Radojević.

Rudari su kompletno rukovodstvo „Resavice“ neposredno pred Novu godinu optužili da pokušava da iznudi potpise o odricanju prava na novčanu naknadu za smenski rad, što je slučaj koji su dobili na sudu.

Prethodni tekstMOJA PRIČA: IVANA RADOVANOVIĆ AL ROUSAN – MOJ DOM JE PORED SUPRUGA I DECE!
Sledeći tekstNESTALE MAJKA I ĆERKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime