DESPOTOVAČKI RADIKALI OSULI PALJBU NA SNS

0

Srpska radikalna stranka u Despotovcu saopštila je u nedelju da Srpska napredna stranka u ovoj opštini vrši velike pritiske na građane i da su „čak i radnici opštinskih i javnih službi kao i zaposleni u Domu zdravlja u Despotovcu morali da im daju podršku“. SRS je treća stranka u Despotovcu koja je iznela sumnju da su rudari zloupotrebljeni.

„Naprednjačka hunta u Despotovcu se služi svim raspoloživim sredstvima, pa i pritiscima i ucenama, ne bi li građane silom naterala da potpisuju listu kandidata SNS-a. Tako smo nedavno mogli da budemo svedoci krajnje mizernog i bednog čina izvođenja rudara iz smene da bi dali svoju “podršku“ naprednjacima. Tako nešto je za gospodu naprednjake bilo sasvim normalno. Kad se podigla prašina oko cele priče, članovi opštinskog odbora naprednjačke stranke su brže bolje pohitali da demantuju celu stvar. Ispalo je po njihovim rečima, da su rudari pošli na doručak i sasvim slučajno svi završili na listi građana koji podržavaju stranačku listu SNS-a. Po nalogu nadzornika smene rudari su morali da ponesu lične karte na doručak, ako slučajno neko zaželi da podrži naprednjake.
Takođe podršku SNS-u morali su da daju čak i radnici opštinskih i javnih službi kao i zaposleni u Domu zdravlja u Despotovcu. To je dovoljan pokazatelj da naprednjačka vlast strahuje od sopstvenog naroda, pa zato pribegava nepoštenim metodama političkog delovanja, što čak nije činila ni predhodna vlast. Predati listu koju su građani podržali na silu je samo po sebi ponižavajuće za Despotovačke naprednjake.  Sada je svim građanima jasno da će SNS u Despotovcu voditi prljavu predizbornu kampanju.
Radikali pozivaju građane da ne podležu pritiscima i ucenama, već da hrabro odlolevaju svim budućim nasrtajima u kampanji. Niko nema pravo da po bilo kom osnovu sprečava ili primorava građane da za nekog glasaju ili ne glasaju.
Pobedimo strah, da nas se ne stide ni preci ni potomci“ navodi se u saopštenju OO SRS Despotovac koje je dostavljeno Infocentrali.

Prethodni tekstNOVA KOALICIJA U JAGODINI
Sledeći tekstSVE VEĆA POTRAŽNJA POLOVNE TEHNIKE – LAPTOPOVI NIKAD TRAŽENIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime