DESPOTOVAC: KOALICIJA SPS-JS-NS POČELA KAMPANJU

0

Koalicija SPS-JS-NS u Despotovcu započela je kampanju u Senjskom rudniku i Ravnoj reci. Na izbornoj listi ove koalicije se nalaze dva kandidata za poslanike: Dejan Nenadovic ispred SPS i Srdjan Milanovic ispred Jedinstvene Srbije. Dr Miroslav Pavković je nosilac izborne liste a Dejan Nenadovic MEP prvi na listi.

„Kampanja ce biti pozitivna i kroz razgovor sa gradjanima opštine Despotovac tražimo podršku za program razvoja opštine koji je realan i ostvarljiv. „ZNAMO SE“ je slogan ove koalicije koja kaže da svi gradjani opstine Despotovac dobro poznaju nosioce ove koalicije i većinu kandidata za odbornike iz svih mesnih zajednica. Svi u opštini znaju ko je dr Pavkovic, izvrstan lekar i jos bolji predsednik. On je izgradio trg u Despotovcu,  ulaz u Despotovac iz pravca Svilajnca, započeo projekat Senjski Rudnik grad muzej i mnogo drugih stvari“
kaze Dejan Nenadović MEP.
6

„Mi želimo da nastavimo posao u Despotovcu, s jasnim planovima za budućnost. Uprkos stalnim napadima, ja sam kao predsednik opštine pokušavao da se bavim menadžerskim poslom i da rešavam stvari koje u Despotovcu nisu rađene 40 godina. Za dve godine uspeo sam kod Puteva Srbije da izdejstvujem 10 km regionalnog puta prema veoma važnim turističkim destinacijama – Resavskoj pećini i Lisinama i to je od velike važnosti za opštinu Despotovac. Ideja je da se završi sedam i po kilometra do Resavske pećine. Šansa našeg kraja je u turizmu a osnova toga je dobar put za sve koji dolaze“ rekao je aktuelni predsednik opštine Despotovac, Dejan Nenadović Mep.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime