DECO, NAPIŠITE PISMO DEDA MRAZU!

3

Pošta Srbije je danas pozvala decu da i uoči ove Nove godine, kao i 11 puta ranije, pišu Deda Mrazu i pisma pošalju do 8. decembra.

pismo deda mrazuPošta je poručila deci da u pisma spakuju i svoje pesme, priče, dogodovštine, crteže, želje, poruke. Akcija „Piši Deda Mrazu“ pokrenuta je u želji da podstakne decu do deset godina na stvaralaštvo, maštovitost i da ih ohrabri da, uz igru i zabavu, nekada i pišu, i bogate maternji jezik.

Pisma su oduvek bila odraz znanja i dobrog vladanja, kažu u Pošti. Na adresu Pošte Srbije pred svaku Novu godinu stigne više hiljada dečjih pisama Deda Mrazu, a prošle godine ih je bilo najviše – preko 9.000, iz čitave Srbije.

Na pismu treba obavezno napisati ime i prezime pošiljaoca, adresu, godinu rođenja i – broj telefona. Pisma treba slati na adresu: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“, poštanski fah 900, 11000 Beograd 6.

Deca koja pošalju najmaštovitija pisma dobiće nagrade.

3 KOMENTARA

  1. Dragi Deda Mraze,
    nadam se da sam ove godine bila dobra. Ako jesam zelela bih da mi doneses dve bojanke iz crtanog Mia i ja, rukavice, slatkise i jednu igracku konja. Ako ti zelis i mozes donesi mi jos nesto po tvojoj zelji, iznenadi me. Imam deset godina. Pozdrav!!!

  2. Dragi Deda Mraze,
    nadam se da sam ove godine bila dobra. Ako jesam zelela bih da mi kupis jednu bojanku iz crtanog Mia i ja, rukavice, slatkise i jednu igracku konja. Ako ti zelis i mozes donesi jos nesto po tvojoj zelji, iznenadi me. Imam deset godina i zivim u Subotici. Pozdrav!!!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime