DECA PREGAŽENE MAJKE SA OCEM I TETKOM PEDIJATROM

0

Mališani kojima je majka stradala u saobraćajnoj nesreći, Milica (5), Filip (9) i Matija (10) zbrinuti su i nalaze se sa ocem i tetkom koja je pedagog. Draganu Milanović (29) iz Majura kod Jagodine u petak je na ulici pokosio vozač Perica Jović, da bi pet dana kasnije majka troje dece preminula. Vozač, inače komšija Milanovića, nije uhapšen.

Jović je automobilom „punto“ na putu iz Fabrike kablova izleteo na trotoar, udario Draganu s leđa i odbacio je 11 metara, pa je zakočio 50 metara dalje.

Porodica okrivljuje policiju zbog propusta koji su doveli do toga da osumnjičeni vozač koji je imao 3,5 promila alkohola u krvi i dalje na bude slobodi.

– Policija je saobraćajnu nesreću okvalifikovala kao lakšu, tužioca su pogrešno informisali… Tužilac Jasmina Erak nam je kazala da je niko nije obavestio da se dogodila tako teška saobraćajna nesreća – kaže suprug pokojne Aleksandre.

Policija je tek juče protiv Jovića (60) podnela krivičnu prijavu tužilaštvu. Po prijavi, tereti se za teško delo protiv javnog saobraćaja.

Dragana će biti sahranjena u četvrtak u 13 sati na groblju u Majuru. Njeno troje dece neće prisustvovati sahrani jer ih je otac sklonio kod tetke u susedno selo.

foto Kurir

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime