DANAS SAHRANA ALEKSE I NATAŠE, SINA I MAJKE

0

Sahrana Nataše (38) Arsić i njenog najmlađeg deteta Alekse (12) biće obavljena danas (ponedeljak) u 13 sati na seoskom groblju Voljevču kod Jagodine. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u subotu oko 14 sati na autoputu kod Ćuprije poginuli su Aleksa Arsić i njegova majka Nataša, a teško su povređeni otac Boban (38) i drugi sin Radovan (16), a ćerka Anđela (14) je lakše povređena.

Još uvek se ne zna zbog čega je automobil marke ,,hjundai sonata” udario i probio dve zaštitne ograde na auto putu kada je cela porodica Arsić uputila kod strica u selo Vrbnica u Vitini na Kosovu. Silina udarca bila je ogromna pa se pretpostavlja da je brzina bila  velika. Svo petoro Arsića su ispali iz vozila.

„Stanje je teško i oca i sina, ne smemo da dajemo prognoze. Radovan je izašao iz kome ali je njegovo stanje teško. Boban takođe ima teške povrede glave. Obojica su na apratima za održavanje vitalnih životnih funkcija. Anđela je na sreću samo lakše povređena“ kaže hirurg Opšte bolnice u Ćupriji.

Arsići su živeli skromno, Boban radi kao kao majstor u fabrici plastičnih profila, a Nataša je bila domaćica. Direktor OŠ Rada Miljković Boban Marović kaže da su Arsići uvek bili primer za ostale učenike po ponašanju i učenju, te da će škola pomoći u svemu porodicu da prevaziđe strašno stradanje i nenadoknadiv gubitak.

Grad Jagodina platiće troškove sahrane.

Prethodni tekstSUTRA (PONEDELJAK) TOPLO, KAO I CELE SLEDEĆE NEDELJE
Sledeći tekstU BRUSNICI KRAVA OTELILA PET ZDRAVIH TELADI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime