DANAS PROTIV BSK BORČE

0

Susret šesnaestine finala Kup-a Srbije na Gradskom stadionu u Jagodini, FK Jagodina – BSK iz Borče igra se danas u 16.00 časova

Vi znate šta je Jagodini ove dve godine doneo Kup, igrali smo dva puta finale, jednom smo uspeli da osvojimo trofej i pokazali smo jedan kontinuitet ove dve godine. Ovo treće učešće je mnogo bitno za nas. Vi znate da imamo povlašćen polozaj u ovom takmičenju tako da i ove godine kao i dve prethodne mi planiramo da idemo u Kup-u što dalje. Prvi protivnik i najvažnija utakmica ove godine za nas, igramo na svom terenu protiv Borče. Moramo da shvatimo da svi danas igraju fudbal i da nije lako nikoga pobediti. Da bismo ostvarili svoj cilj neophodno je da ozbiljno shvatimo ovu utakmicu, da uđemo maksimalno u nju, jače nego što smo ušli u utakmicu protiv Napretka jer videli ste da je u prvenstvu i inače u fudbalu teško pobeđivati, teško je ostvarivati uspeh u kontinuitetu. Mi moramo, to je naša obaveza i prema klubu i prema gradu, da ovu utakmicu pokušamo na sve načine da pobedimo, da pokušamo da prođemo dalje. Biće dosta teško jer oni će doći sa svojim motivom a imaju previše motiva protiv Jagodine. Imamo jednog maksimalno ozbiljnog protivnika koji je jedna dobra ekipa, koja je bivši prvoligaš, koja se konsoliduje i koja igra sve bolje i bolje.- izjavio je šef Stručnog štaba Simo Krunić.

Fudbaler Mile Savković rekao je da je potrebna dobra organizacija njegovog tima.

-Sutra nas očekuje utakmica sa Borčom, sa ekipom koju ja lično mnogo dobro poznajem jer sam tamo proveo sedam godina. I znam da će sutra doći u jakom sastavu, u punom sastavu kako bi probali da nas iznenade, pobede i naravno prođu dalje. Siguran sam da ako budemo odigrali maksimalno organizovano i angažovano i na svom nivou da nećemo imati problema i da ćemo pobediti utakmicu.-izjavio je prvotimac Mile Savković.

Prethodni tekstPOTRAGA ZA RUDAROM JOŠ TRAJE
Sledeći tekstDANAS KREĆE BORBA ZA KUP SRBIJE U FUDBALU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime