LEKARI SPASILI SAMOUBICU KOJI JE SEBI ZARIO NOŽ U GRUDI (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

0

Radenko J. (60) iz mesta Rudo u Republici Srpskoj večeras je hitno dovezen u bolnicu u Priboju u Srbiji, gde ga je tim lekara operisao pošto je sebi zario nož u grudi. On je ovo učinio posle svađe sa suprugom

12– On je sebi zario nož koji je prošao kroz sedmi međurebarni prostor, kroz levo plućno krilo, dijafragmu i oštrica je završila u želudcu. Operacija je trajala oko sat i po vremena. Nije uputno davati prognoze ali on je za sada stabilno i ima velike šanse da preživi. Sreća da smo ga operisali u Priboju, jer je najbliži grad u Bosni Foča 120 km i do tamo bi sigurno umro. Zato je prebačen u Priboj u Srbiji jer je Rudo udaljen od Priboja nepunih 30 km. U našem poslu nema podela, dal je pripadnik druge države ili naše, bitan je samo život! – kaže hirurg onkolog Edin Mutevelić, doktor Bolnice u Užicu koji je trenutno na ispomoći u Priboju.

 

10
Tim lekara koji je obavio operaciju i Janjuševiću spasio život

Kažu da je Radenko posle svađe sa suprugom, sebi zario nož u grudi. On radi kao konobar u Rudu, a pošto se probudio iz anestezije rekao je da je tužan i da bi učinio isto!

Tim lekara koji ga je operisao ponosni su na dobro obaveljen posao i srećni što su uspeli da spasu jedan život.

A.M.

 

 

 

 

 

3
Nož duplo veći od pakle cigareta 100s
Prethodni tekstNOVI DUET TATE I ĆERKE ĆE VAS OSVOJITI
Sledeći tekstNESTANAK VODE ODLAŽE SE ZA UTORAK

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime