CELO POMORAVLJE ČEKAĆE SRPSKU NOVU NA KONCERTU HARISA DŽINOVIĆA!

0

JAGODINA – Doček Pravoslavne nove godine u opštinama Pomoravskog okruga biće organizovan sutra uveče na gradskim trgovima u Jagodini, Svilajncu i Depotovcu, kao i u 56 restorana tog okruga. U Jagodini na Gradskom trgu kod fontane, program dočeka Srpske nove godine počinje u 22,45 sati, a nastupiće popularni pevač Haris Džinović.

Doček organizuju Skupština grada i Kulturni centar. Predsednik Skupštine grada Dragan Marković je pozvao građane Jagodine i drugih gradova Srbije da dođu u 22 sata, a one iz drugih gradova da dođu ranije i posete „Vivo šoping centar“ kod Akva parka „jedan od najboljih u Evropi sa 30 svetskih brendova“.

Građanima, koji će Pravoslavnu novu godinu dočekati na trgu u Jagodini, Marković je obećao „posluženje – roštiljske kobasice, jagodinsko pivo i sokove, a u prvim minutama nove godine vatromet“.

„Troškove dočeka snose prijatelji Jagodine i sponzori“, rekao je Marković. Građani Despotovca Pravoslavnu novu godinu dočekaće na Trgu Stefana Lazarevića uz orkestar „Moravski biseri“, čaj i kuvano vino, izjavila je Tanjugu direktor Centra za kulturu, organizatora dočeka, Vlatka Milenković. Doček počinje u 22 sata.

Na Trgu Stevana Sinđelića, Novu godinu po Julijanskom kalendaru, dočekaće građani Svilajnca. Organizator je Kulturni centar a pokrovitelj Skupštine grada. Građani će se zabavljati, uz muziku sa razglasa, čaj, kuvano vino, rakiju i posluženje, a biće i vatromet, izjavila je Tanjugu portparol Skupštine opštine Ivana Todorov.

Ostale opštine Pomoravskog okruga – Ćuprija, Paraćin i Rekovac ne organizuju doček Srpske nove godine na trgovima. Doček Pravoslavne nove godine u Jagodini, Ćupriji, Despotovcu, Paraćinu, Svilajncu i Rekovcu organizovan je i u 56 ugostiteljskih objekata u kojima će se služiti hrana, potvrđeno je Tanjugu u Odeljenju Sanitarne inspekcije, ali i u drugih preko stotinu ugostiteljskih objekata, uglavnom kafića, u kojima se neće služiti hrana.

Tanjug, Kurir

Prethodni tekstZAŠTO SAM DOBILA RAK
Sledeći tekstISTEGNITE SE I RAZMRDAJTE NA JOGI!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime