Čedomir Jovanović: Pokret „Zvono a ne stranke“ izlazi na izbore

0

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović saopštio je da će izaći na izbore u okviru pokreta „Zvono a ne stranke“, prenosi RTS.

„Pokret ‘Zvono a ne stranke’ – sa svima koji mogu pravimo široki građanski pokret koji na izbore ide da bi naša deca živela u mirnoj i srećnoj Srbiji“, naveo je Jovanović na Tviteru, prenosi RTS.

Istakao je da je postigao dogovor sa Nikolom Samardžićem i pokretom „Glas“, sa koalicijom Tolerancija, koja okuplja grupu manjinskih stranaka, sa istaknutim mladim liderima poput Aleksandra Simurdića, Ivana Đurića, Naima Lea Beširija, sa nizom udruženja, grupa građana, poput udruženja mladih profesora i naučnih saradnika čiji rad u Beogradu koordinira Željko Ožegović, oslobođen bilo kakvih stranačkih interesa.

„Postigao sam dogovor i razgovaram o zajedničkom izlasku na izbore, i onaj još važniji, o preuzimanju sudbine u svoje ruke, o borbi za mir, za dogovor o Kosovu, za afirmaciju ljudskih prava i građanskih sloboda i o prevazilaženju svađa i podela i, na kraju, o drugačijoj Srbiji, normalnoj i našoj“, navodi Jovanović.

Foto tviter Cedomir Jovanovic

Prethodni tekstDirektorka RFZO: Lekovi za karcinom pluća i multipla sklerozu dostupni početkom aprila
Sledeći tekstZapalio se automobil

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime