„Bunt Prava Srbija“ organizovao ekskurziju za jagodinske penzionere

0

Na zahtev predsednika foruma penzionera Prave Predraga Radovanovića Gradski odbor „Bunt“ u Jagodini obezbedio je sredstva za sprovođenje u delo ekskurzije do Golupca i manastira Tumane. Penzionerima su obezbeđeni lanč paketi.
“Naši penzioneri naše bake i deke su prioritet u našoj borbi, došlo je vreme i stasala je generacija njihovih unuka koja je preuzela odgovornost da se političkim putem izbore za bolja prava svih naših sugraćana a naročito akcenat stavljamo na naše penzionere, studente i đake. Obzirom da smo kompletirali akcije vezane za studente i đake došlo je vreme da počnemo da pomažemo i darujemo i naše bake i deke.
Hvala Vam na strpljenju koje iskazujete svakog dana, mi smo kao što znate pre mesec dana podelili veliki broj Vaskršnjih paketa upravo Vama, penzionerima danas evo po datom obećanju realizujemo ovu BESPLATNU ekskurziju do Tumana i našim delima za Vas penzionere ovde nije kraj, Skupštini Grada predložićemo da svakog meseca jedan do dva autobusa koji će ispuniti naši penzioneri, posete neku od turističkih atrakcija u našoj lepoj zemlji. Uskoro će mo krenuti i sa isplatom jednokratne pomoći našim penzionerima članovima foruma penzionera Prave Srbije.
Svim ovim akcijama želimo da pokažemo da mislimo na paritetnoj osnovi kako o najmlađima tako i o najstarijima“ rekao je Marković, predsednik partije Prava Srbija i opozicioni odbornik u Skupštini Grada Jagodina.

Prethodni tekstFINALE PLEJ-OFA RUKOMETNE SUPERLIGE ZA ŽENE – JAGODINA BRANI DUPLU KRUNU  
Sledeći tekstSa Palmom u Paraliji 500 radnika iz 25 zdravstvenih ustanova u Srbiji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime