BUJOŠEVIĆ: RAMA JE ODRAZ DIPLOMATSKE NEKULTURE

0

,,Rama je sam sebe ispisao kada su u pitanju posete Beogradu, nismo ga ispisali mi. Njegovo ponašanje je krajnje nepristojno, to se ne radi u diplomatiji. On je takođe poslao poruku koja i jeste cilj Albanije koja radi na tome dugi vremenski period a to je ,,Albanija ima sreće jer se graniči sa svojim narodom“. To jasno govori da je Velika Albanija njihov plan i cilj, rekao je poznati srpski novinar, Dragan Bujošević u Jutarnjom programu TV Pink.

Bujošević smatra da Rama ima podršku na zapadu, makar prećutnu.

,,Dva premijera su se srela, a nije moralo. Ja ne znam zašto su se oni sreli…svakako je došlo do zahlađenja i pogoršanja odnosa. Istina je da nije stgla osuda Raminog ponašanja. Nije dovoljno to što je Vučić dobro reagovao, potrebna je osuda. Nije Albanija samo za Srbiju centar nelegalnih trgovina, narkotika i ljudi, već za ceo svet. Švajcarci će vam precizno reći da kod njih isključivo Albanci rade trgovinu drogom i ljudima. Albanija je u svetu označena kao centar kriminala, dodao je Bujošević.

Srpski novinar smatra da objavljivanje nudističkih fotografija Edija Rame u srpskim medijima jeste pokazatelj jednog neoćnog besa.

,,Ako vas je neko toliko iznervirao, pokušajte da odgovorite sa stilom. Ja bih voleo da viidm doaze za taj kokain koji mu se priprisuje, umesto priča napamet. Ako vas je neko toliko iznervirao probajte da odgovorite sa stilom, ovo je ispod nivoa Rame.

Albanski premijer Edi Rama došao je posle 68 godina u zvaničnu posetu Beogradu. Rama je uprkos dogovoru i protokolu, pominjao Kosovo na šta je Vučić odgovorio, da ne zna kakve veze Rama ima sa Kosovom.

A.M.

(foto dnevno.rs)

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime