BLIC: SARADNIK BAKIRA IZETBEGOVIĆA ORGANIZOVAO NAPAD

0
Glavni organizator napada na premijera Aleksandra Vučića je visoki funkcioner vladajuće bošnjačke Stranke demokratske akcije Asim S., a srpske službe bezbednosti imaju snimke i fotografije koje to dokazuju, saznanja su srpskih obaveštajnih službi o kojima piše današnji „Blic“.
Prema tim informacijama, Asim je saradnik lidera Bošnjaka Bakira Izetbegovića, a za incident u Srebrenici okupio je grupu kriminlaca koja je bliska Naseru Oriću, koga Beograd traži zbog ratnih zločina nad Srbima.Srpske službe bezbednosti imaju i snimke i fotografije iz Srebrenice koje dokazuju da je Asim S. i direktno učestvovao u napadu na Vučića.

Na jednoj od njih se vidi kako on, obučen u vojnu uniformu i sa beretkom na glavi, baca kamenicu na delegaciju i Vučića. Na drugoj fotografiji Asim S. je snimljen pre početka obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici. Prema ovim informacijama Asim S. je u stranci zadužen za „poverljive poslove“, odnosno veze sa sarajevskim podzemljem.

Do ulaska u politiku sarađivao je i sa nekadašnjim vođom kriminala u Sarajevu Ramizom Delalićem Ćelom, koji je 2007. godine ubijen u Sarajevu.

U ubistvo Ćele navodno je bio umešen i Naser Keljmendi sa Kosova, ali i mnogo uticajnih ljudi u BiH.

Asim S. na svojim profilima na društvenim mrežama sam navodi da je tokom rata dibo dobrovoljac Vojske BiH (u čijoj je univormi i bio u Srebrenici) i da je dva puta ranjavan.

http://rs.seebiz.eu/blic-saradnik-bakira-izetbegovica-organizovao-napad/ar-115431/

Prethodni tekstMARA SE OPORAVILA
Sledeći tekstDANAS PROLAZNO NAOBLAČENJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime