BEBA SVILAJNAČKOG INVESTITORA PRONAĐENA MRTVA U BEOGRADU

0

Telo osmomesečne beba pronađeno u stanu na Vračaru nekoliko dana ležalo je u kesi, na terasi stana saznaje „Blic“. Tanja M. supruga poznatog sviljnačkog investitora Plasida Mahmuda.

Majka Tanja M. sa osmomesečnom bebom

Kako saznaje Blic, policija je pronašla telo bebe u najlonskoj kesi na balkonu stana. Majka deteta Tanja M, pronađena je u kritičnom stanju, sa prerezanim venama. Inače, Tanja M. je supruga poznatog svilajnačkog investitora Plasida Mahmuda vlasnika firme za proizvodnju i pakovanje kornišona „Tri stan fresh produce“.

TANJA I PLASIDPlasid i Tanja

– Majka je primljena na toksikologiju VMA. Njeno stanje je stabilno i biće otpuštena danas – potvrdili su ranje danas za „Blic“ iz VMA.

Policija je ušla u stan jer se majka bebe nije javljala na pozive zabrinutih članova porodice.

Najpre su u stanu zatekli ženu u teškom stanju, a zatim su pronašli beživotno telo osmomesečne bebe na terasi. Lekari Hitne pomoći odmah su zbrinuli ženu dok je telo bebe odneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Svilajnčanka Tanja M. ima ćerku iz prvog braka, a Plasid Mahmud sina. Oni su se venčali pre godinu dana. Inače, Mahmud je došao u Silajnac pre nekoliko godina gde je napravio fabriku u Velikom polju koja radi uspešno.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime