BEBA DATA HRANITELJSKOJ PORODICI

0

,,Beba iz Slatine koja je u svojoj matičnoj porodici, kako se sumnja bila povređena, data je hraniteljskoj porodici na privikavanje. Ona je otpuštena iz Tiršove dobrog zdravstvenog stanja i sada se nalazi u porodici za koju smo procenili da je dobra za dete. Proces privikavanja traje oko mesec dana, a još uvek se bavimo procenom kompletne situacije kao i time hoće li dete biti oduzeto roditeljima, rekla je za Infocentralu, direktorka Centra za socijalni rad, Biserka Jakovljević.

biserka jakovljevic
Biserka Jakovljević

Zdravstveno stanje povređenog šestomesečnog dečaka iz Slatine kod Jagodine sada je stabilno. Protiv majke Jelene Bojović (17) policija je podnela krivičnu prijavu.

Njen suprug Zoran (47) je navodno dobio sagčasnost Centra za socijalni rad u Varvarinu da oženi maloletnu devojku. Inače u Slatini živi i Jelenina majka, koja nije bila u mogućnosti da pomogne ćerki.

Slučaj je otkriven kada s roditelji doveli dete kod lekara i kada je prilikom vađenja krvi utvrđeno da je detetu slomljena ruka. Dva meseca ranije ovo dete je hospitalizovano zbog povreda kukova.

A.M.

 

 

Prethodni tekstRAŠA POPOV: LOŠE SE OSEĆAM!
Sledeći tekstNAPRAVITE DEKORACIJU SAMI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime