BALŠA BOŽOVIĆ: ZBOG BEOGRADA NA VODI NEKO ĆE U ZATVOR

0

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović predao je Skupštini Srbije Predlog zakona o prestanku važenja leks specijalisa o izgradnji „Beograda na vodi“, saopšteno je iz te stranke. Naprednjaci odgovaraju da je projekat budućnost ne samo Beograda već i Srbije.

Božović smatra da je to izuzetno štetan projekat, da je, kako je navedeno, „prevara u kojoj je za javni interes proglašeno to što će neko sebi na tom prostoru da sagradi šoping mol, hotel i kafanu“.

„To tako neće moći da prođe i mnogi će zbog ovog posla jednog dana završiti u zatvoru. To nije pretnja. To je obećanje“, rekao je Božović.

On tvrdi i da će od tog projekta koristi imati samo „vrh Srpske napredne stranke i njihovi partneri“, a da će ga platiti svi građani Srbije“.

„Svi koji danas pokušavaju da na ovakav način zarade pare moraju znati da ih popularnost lidera SNS neće amnestirati odgovornosti. Država je opljačkana, Beograd je postao najkoruptivniji grad u regionu, a vlast je odlučila da pola centra Beograda bez ijednog dinara naknade da svojim bogatim prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata“, kaže Božović.

N1

Prethodni tekstROLO ZAVESE I NAJBOLJA PONUDA U „SEZAM HOME DECOR“ U JAGODINI
Sledeći tekstAKADEMIJA OXFORD – POČINJU KRUSEVI NEMAČKOG A1 I ENGLESKOG A1

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime