AUTORKA „GRABLJIVICE“ U JAGODINI

0

Simonida Milojković, jedna od najtiražnijih spisateljica u poslednjih dvadeset pet godina u Srbiji kako navodi Laguna, posetiće Jagodinu i obradovati svoje verne čitaoce.

Druženje sa autorkom bestselera „Grabljivica“ i „Ljubav u doba kokaina“ održaće se u knjižari Delfi u Vivo Shopping parku (Stevana Ivanovića bb) u subotu, 27. juna od 17 sati.

Sa posetiocima i vernim obožavaocima Simonida Milojković će razgovarati o svojoj knjizi „Ljubav u doba kokaina“ i, naravno, potpisivati je.

„Ljubav u doba kokaina“ je dramatična i porazna ispovest beogradske studentkinje, koju je njen mladić gurnuo u pakao droge. Glavna junakinja Nina zaljubljuje se u svog vršnjaka, zavodnika i kozera Marka, i postaje zavisna od njegove pažnje i ljubavi. Ali njen svet se ruši kad je se on zasiti i kad je ostavi. Spremna je na sve da bi ga ponovo vratila, a kada joj on u jednom noćnom klubu ponudi kokain, bez razmišljanja prihvata: tako se njenoj zavisnosti od ljubavi pridružuje i zavisnost od teških droga…

ljubav_u_doba_kokainaSimonida Milojković preporučuje svoju knjigu svim roditeljima i njihovoj deci koja su navršila 18 godina.

Ni u svom novom romanu autorka „Grabljivice“ ne preza da stvari nazove svojim imenima, stvarajući uverljive i prepoznatljive likove jedne izgubljene generacije u zemlji bez nade i iluzija, i vodeći radnju lako i jednostavno. Posebnu boju ovom novom romanu o stramputicama današnjih mladih ljudi daju neposredan ispovedni ton glavne junakinje, obraćanje bez uvijanja i prećutkivanja, otvoreno i bez kajanja.

Dođite na nezaboravno druženje u knjižari Delfi u Jagodini sa Simonidom Milojković.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime