AS ARCUS ISKUSTVA – OBIMI SE SMANJUJU, OSEĆAM SE FENOMENALNO!

0

miona 2Miona Ćirić je zahvaljujući FIT STEP mašinama u AS ARCUS – u skinula po 10 centimetara u obimima za samo 20 treninga i to se itekako vidi!

„Za prvih 10 treninga koliko sam u startu odradila rezultati su bili neverovatni! Izmerili su me na početku i posle desetog dana kada je prvo merenje. Imala sam 6 cm manje u obimu struka, 3 cm manje u obimu donjeg stomaka a u kukovima sam skinula 5 cm za samo 10 dana! U butinama sam skinula najmanje, po jedan centimetar. Ovakve rezultate nije dala do sada ni traka, ni dijete i to ovako brzo. Ali nisam tu stala nego sam nastavila. Sledeće merenje pokazalo je da sma u struku skinula još 4 cm, u stomaku još 7 cm što je bilo ukupno 10 za 20 dana. Bila sam oduševljena. U obimu zadnjice skinula sam još 10 cm! Svako ko me vidi jasno vidi da sam smršala, naravno da nastavljam dalje!“ kaže Miona.

Ukoliko želite da izgubite na težini, oblikujete telo i oslobodite se stresa trošeći maksimalnu energiju uz minimalno utrošenog mona 1vremena, onda je FIT STEP pravo rešenje za vas. FIT STEP je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta koja radi na principu simulacije ljudskog kretanja. FIT STEP otvara novu dimenziju fitnesa i wellnessa, a mogu ga koristiti odrasle osobe različitih načina života i fizičkih sposobnosti ( početnici, rekreativci, sportisti ). Pozitivna iskustva vežbanja na ovim mašinama u AS ARCUS – u u Jagodini su brojna.

Koristeći ovu mašinu sigurno ćete smanjiti kilograme, ubrzati metabolizam, razbiti celulit, povećati snagu, dobiti na kondiciji, postati fleksibilniji, ojačati koštanu masu, usporiti starenje, otkloniti efekte stresa, ubrzati rehabilitaciju i povećati sportske rezultate. Pozovite 060 30 56 753 i dođite u AS ARCUS u Jagodini pored Muzičke škole.

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime