APEL ZA POMOĆ DEVOJČICI KOJU JE UDARIO KAMION U PARAĆINU

0

Na fejsbuku je postavljen APEL za pomoć porodici devojčice T.M. (9) koja je udarena kamionom dok je pretrčavala ulicu pre nekoliko dana u Paraćinu.

„Preko nje je bukvalno prešao kamion… Ona se trenutno nalazi u ćuprijskoj bolnici na daljem lečenju. Da napomenem i to da živi sa majkom, sestrom i braćom i to u jako teškim uslovima za život, a pre samo par meseci je preminuo njihov otac zvani Kosta… Mnogi od vas želeli su doći u kontakt sa majkom i pomognu maloj Teodori, pa sam zato odlučila uz odobrenje majke da se javno obratim svima…takodje zelim da razjasnim da mala Teodora nije prodavala bilo kakvo cveće i prosila kao što se provlači kroz medije, već je mala naša Teodora pošla o obližnjoj prodavnici… Jos jednom apelujem na ljude dobre volje da pomognu maloj Teodori… Ona je jedan veliki heroj zar nee… Ovo je kontakt tel njene majke Marijana 0611318218…molim vas da bar jednom budemo složni u ovoj grupi tako da ne pišete negativne komentare jer svi mi imamo decu i to se svakom ne daj Bože može desiti… Ovo je majka Marijana Djordjevic gde je takodje mozete kontaktirati putem FB… S postovanjem i srdacan pozdrav svima“ napisala je Žaklina Đorđević. 

Devojčicu je prošlog petka oko 17 sati u Ulici Vojvode Mišića u Paraćinu udario kamion dok je pretrčavala ulicu.

Kako prenose „Novosti„, vozač zelenog kamiona pobegao je sa lica mesta, ali je paraćinska policija u brzoj akciji operativnim radom uspela da pronađe vozilo i da vozača privede.

– Testom je utvrđeno da nema alkohola u krvi. Vozilom je upravljao N. I. (55), sa prebivalištem u Paraćinu, a zeleni kamion je služio za šlepovanje drugih vozila i imao je nemačke registrovane oznake. Vozač se nije zaustavio da povređenom detetu ukaže pomoć, rekao je da nije primetio da je nekog udario – kaže sagovornik iz istrage.

Nakon saslušanja, vozač je pušten, a protiv njega će u redovnom postupku biti podnete dve krivične prijave, zbog toga što se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa lica mesta i zbog neukazivanja pomoći povređenom pešaku.

U Policijskoj upravi u Jagodini potvrđeno je da je u petak u Paraćinu oboren pešak van pešačkog prelaza, te da će protiv osumnjičenog vozača biti podnete krivične prijave nadležnom Opštinskom tužilaštvu u redovnom postupku.

Ceo događaj snimila je privatna kamera sa zgrade preko puta.

Prethodni tekstSUPRUŽNICI TISA I SNEŽANA – UBIJENI, U BRESJU – DVOSTRUKO UBISTVO
Sledeći tekstPARAĆIN I KANCELARIJA ZA JAVNA ULAGANJA RENOVIRAJU OŠ „RADOJE DOMANOVIĆ“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime