„ALFA HOTEL SPA RESORT“ NUDI FANTASTIČNE PRAZNIČNE POPUSTE

0

U susret predstojećim božićnim praznicima, Alfa hotel Spa Resort nudi niz pogodnosti po specijalnim akcijskim cenama. Po neverovatno niskim cenama kompletan spa bez masaže samo 1.000 dinara.

5
Irena Ignjatović

„Obradujte sebe i sebi drage osobe nekim od paketa iz naše bogate ponude, verujem po cenama koje su trenutno najniže u Srbiji. Spa day za dve osobe – 2x All inclusive bez masaže ( slana soba, đakuzi, infra sky, tuš dozivljaja, sauna, parno kupatilo), piće po izboru i sve to za 1.000din. Zatim nudimo Spa day za dve osobe – 2x All inclusive sa masažom (slana soba, đakuzi, infra sky, tuš dozivljaja, sauna, parno kupatilo, relax masaza u trajanju od 30min.), pice po izboru i sve to za 2.000 din po osobi. Pored prazničnog popusta na All inclusive pakete, u ponudi je i 20% popusta na široku ponudu masaža koje nudimo“ kaže menadžer hotela Irena Ignjatović.

 

Zakazivanje i informacije možete dobiti pozivanjem broja 069/22 64 033.

2

Hotel Alfa je hotel sa tri zvezdice. Nalazi se u Končarevu, na samo 5 km od Jagodina. Na levoj obali Morave, sa predivnim pogledom na reku i predeo bogat florom i faunom, sagrađen je ovaj jedinstven hotel sa marinom. Zajedno sa Wellnes & Spa centrom, bazenima, terenom za kosarku i mali fudbal prostire se na površini vise od 2000 kvadratnih metara.

Prethodni tekstLIPO LASER SKIDA PRAZNIČNE KILOGRAME
Sledeći tekstPARAĆIN PROHODAN, U SELIMA SMETOVI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime