AKCIJA – PROFESIONALNA ŠMINKA I FRIZURA – 3.000 DINARA! ZAKAZIVANJE POČELO!

0

Atelje Gosip u saradnji sa šminkerkom Mirjanom Lukić ove godine pripremio je odličnu cenu za mušterije koje se pripremaju za praznične proslave. Fantastična frizura i šminka na akciji su, ukupno 3.000 dinara!

20„Mi sarađujemo skoro tri godine, dobar smo tim i zajedno radimo sjajne stvari. Akcija traje od 15. decembra do 15. januara. Zakazivanje je obavezno! U ovu cenu ulaze sve vrste večernjih frizura, najkvalitetnija šminka…pretpraznično raspoloženje se zahuktava, već počinjemo da radimo 12 sati dnevno. Moramd a istaknem da će salon na dan dočeka, dakle 31. decembra raditi od 7 ujutru do poslednje frizure i šminke, kaže Laki.

Atelje Gosip radiće i 1.januara tako da poznati jagodinski frizer neće proslaviti Novu godinu u nekom od brojnih lokala već će ostati kod kuće.6

„Punđe su ove godine hit, ko nema dužinu koristimo umetke, aktuelni su prirodni tonovi. Na dan dočeka radimo samo frizure, nema šipanja i farbanja. Na taj dan ne volim da mi traže „mokre lokne“ kaže uz osmeh Laki i dodaje „ali mi smo tu da svima izađemo u susret. Bitno je strpljenje.“

Mirjana kaže da je i dalje aktuelna šminka „smokey eyes“ i nud usne.

„Ajlajner i jaki ruž, takođe. Međutim, u novogodišnjoj noći je sve dozvoljeno. Naše mušterije će u toku ove akcije moći da probaju najnovije vodene boje koje su fantastične!“ kaže Mirjana.

Zakazivanje za novogodišnju noć je počelo, a u toku je već zakazivanje za proslave pred doček. Zato, požurite!

 

SLEDEĆE GODINE BOTOKS ZA KOREN DLAKE

U Ateljeu Gosip uskoro i nešto novo, botoks za koren dlake!

„Botox kose je nova i revolucionarna tehnologija u borbi protiv znakova zrele kose! Tretman sadrži molekule koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštecen, a u kombinaciji sa vitaminima i silikonima čine da vlas postaje jača, podmladena i lepša. Kosa dobija na volumenu, jer nakon tretmana dlaka postaje deblja. Tretman je uglavnom namenjen pre svega za dubinski oštecenu i hemijski tretiranu kosu, a povoljno deluje na svaki tip kose. Efekti su obnovljena i ucvršcena kosa, sjajna i prirodnog izgleda, vlakna su otpornija, cvršca na dodir, a kosu je lagano oblikovati, kaže Laki.

Prethodni tekstPARAĆIN U MRAKU!
Sledeći tekstDEKORACIJA STOLA – SALVETE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime