AKADEMIJA OXFORD – UZ KURS JEZIKA IZABERITE BESPLATAN KURS, MOŽETE I ONLINE, UPIS U TOKU!

0

U današnje vreme učenje stranog jezika predstavlja potrebu svakog pojedinca.

Znanje stranog jezika će vam svakako obogatiti CV i pomoći prilikom zapošljavanja. Znanje engleskog jezika, a sve češće i nemačkog jezika, je često jedan od osnovnih zahteva prilikom zapošljavanja.

Ukoliko ste već zaposleni, a želite bolju poziciju u firmi, učenjem stranog jezika ćete svakako steći dodatne kvalifikacije i napraviti sebi prostor za dalje napredovanje.

Pored toga, jedan od mnogih benefita je i taj što vežbate svoj mozak. Mnoge naučne studije su potvrdile da učenje stranog jezika poboljšava memoriju, pažnju i da ujedno smanjuje rizik za nastanak nekih bolesti, poput Alchajmera.

Znate li samo koliko se informacija i odgovora krije na stranim jezicima?

Ono što je jako bitno, jeste da za svaku informaciju koja vam je potrebna možete uraditi pretragu na nekoliko različitih jezika. Zamislite koliko biste različitih knjiga, encilopedija, studija i naučnih tekstova mogli da pročitate na engleskom i nemačkom jeziku, a da pritom razumete svaku reč i samu suštinu teksta.

Učenje stranih jezika

Akademija Oxford nudi kurseve engleskog jezika za odrasle i decu, ali i kurseve nemačkog jezika, kao i mnogih drugih stranih jezika.

Iskoristite priliku i u prijatnoj atmosferi, dobro opremljenim učionicama i sa profesorima koji su spremni da daju svoj maksimum, naučite neki od mnogobrojnih jezika koje vam nudimo.

Svaki polaznik ima mogućnost da potpuno besplatno odradi Placement test na sajtu Akademije Oxford (https://www.akademijaoxford.com ), kako bi odredio nivo svog znanja.

Ukoliko želi, postoji mogućnost da testiranje obavi i u našim prostorijama.

Svi kursevi engleskog i nemačkog jezika se organizuju u skladu sa pravilima koje navodi CEFR (The Common European Framework for Languages).

Postoji ukupno 6 nivoa jezika, prema CEFR-u. Akademija Oxford u ponudi ima kako početne kurseve jezika, tako i kurseve viših nivoa.

Kod nas možete izabrati da li ćete nastavu pohađati individualno ili u grupi.

Postoji mogućnost da se prijavite za mikro grupu (koja broji 2 ili 3 polaznika), malu grupu (koja broji od 4 do 5 polaznika) kao i za veliku grupu (koja broji 6 i više polaznika).

Akademija Oxford je spremila za sve svoje polaznike mogućnost da pohađaju online nastavu i to uz prethodno odobreni popust od 20% na celokupan iznos.

Zbog celokupne situacije sa Covid-om, rešili smo da izađemo u susret svim svojim polaznicima i da im omogućimo da iz svojih kuća i sa malo novca upišu nekih od naših mnogobrojnih kurseva.

Druga mogućnost koju Vam pruža Akademija Oxford jeste da pored kursa za koji ste se odlučili, pohađate još jedan od 10 potpuno besplatnih kurseva.

Tačnije, uz svaki kurs koji upišete kod nas, dobijate praktično potpuno besplatan kurs da pohađate po vašoj želji, a nalazi se na našoj listi 10 trenutno najtraženijih kurseva.

Bez bilo kakve doplate možete pohađati neki od sledećih kurseva: Kreativno pisanje; Kreativno pisanje za decu; Pisanje za web/blog; Poslovna komunikacija; Veštine prezentacije; Pravilno upravljanje vremenom; Mape uma; Tehnike pamćenja; Organizacija učenja; Brzo čitanje.

Upis zainteresovanih kandidata je u toku

Naša ponuda kurseva i obuka je dostupna svima bez obzira na godine i pol.

Prijavu možete poslati direktno na mejl adresu [email protected]  ili nam se možete javiti na brojeve telefona 069 30 10 584, 069 4 5555 84 ili na fiksni telefon 035 8 852 958.

Ukoliko želite, možete se i lično prijaviti u prostorijama škole, koja se nalazi u TC Stara pošta, u ulici Kneginje Milice 21/8.

Nastava će se odvijati i online i u našim prostorijama, biće u formi individualne i grupne nastave. Nastava će biti organizovana u skladu sa preporučenim epidemiološkim merama, koje su propisane zakonom. Ukoliko dođe do promena, usled novonastalih epidemioloških situacija, polaznici će biti blagovremeno obavešteni.

Za vas smo pripremili najsavremeniji način rada i zato vas očekujemo, kako biste i vi bili jedan od naših zadovoljnih polaznika.

Požurite, ne propustite svoj termin, upišite se na vreme!

Očekujemo vas!

AKADEMIJA OXFORD JAGODINA

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime