„AKADEMIJA OXFORD“ ORGANIZOVALA PRIREDBU I NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE ZA DECU

0

U organizaciji škole stranih jezika – Akademije Oxford, u OŠ „Goran Ostojić“ u Jagodini, 170 najmlađih polaznika dobilo je novogodišnje paketiće i učestvovalo je u priredbi. Osim što spada u red najuspešnijih škola stranih jezika u Srbiji, „Akademija Oxford“ ulaže u najmlađe.

DSC_1312
Željana Živaljević

„Jedna od novina je SMART tabla za decu koja će im pomoći da lakše i zanimljivije savladaju jezike. Poznato je da mi osim kurseva za decu, organizujemo i kurseve za odrasle a VELIKE POPUSTE koje dajemo mogu ostvariti zaposlena lica, studenti, penzioneri, deca bez roditeljskog staranja, polaznici koji pohađaju više kurseva, kao i članovi porodice“ rekla je direktorka Akademije Oxford, Željana Živaljević.

Deca su pripremila bogat program u kome su učestvovali roditelji i prijatelji. Učenje stranih jezika u Akademiji Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa. Pored toga, metode nastave se neprekidno usavršavaju u skladu sa svetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika. 1

Sjajni paketići posle priredbe došli su u ruke malih vlasnika koji su ih sa nestrpljenjem čekali.

„Godišnje kroz Akademiju Oxford prođe i 10.000 polaznika na šta smo mi jako ponosni. Sporovodimo i učestvujemo u mnogim humanitarnim akcijama“ dodala je Živaljević.

Kursevi stranih jezika namenjeni su deci predškolskog i školskog uzrasta,srednjoškolcima i odraslima. Godine ne predstavljaju nikakvu barijeru u pohađanju kurseva stranih jezika. U zavisnosti od potreba polaznika, kursevi se mogu izvoditi za jednu osobu, dve osobe ili za grupe od 3-12 polaznika. Dinamika nastave je prilagođena potrebama polaznika naših kurseva jezika, tako da oni mogu da biraju da li će ići na klasični kurs koji se izvodi dva puta nedeljno po 90 minuta, na ubrzani ili individualni koji se izvode tri ili više puta nedeljno i traju onoliko koliko je polazniku potrebno. Grupni kursevi za decu se izvode dva puta nedeljno po 45 minuta, a individualni dečji kursevi se izvode u zavisnosti od potreba polaznika. Trajanje opštih kurseva za odrasle je od ćetiri do pet meseci u zavisnosti od nivoa, a dečjih je tokom cele školske godine.

2

Akademija Oxford nalazi se u ul Kneginje Milice br.21, lokal br.13, Tržni Centar „Stara Pošta“ u Jagodini. Broj telefona je 035 885 29 58. Možete pogledati njihovu internet prezentaciju na www.akaemijaoxford.com

67

Mališanima polaznicama Akademije Oxford i svima koji su učestvovali u divnoj priredbi, Infocentrala želi srećnu Novu godinu!

 

Prethodni tekstDEDA MRAZ ZAPROSIO NOVINARKU
Sledeći tekstJAGODINA PRVI PUT IGRA NA TLU AFRIKE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime