AERODROMU „NIKOLA TESLA“ POTREBNI RADNICI

0

Aerodrom Nikola Tesla objavio je javni poziv za angažovanje 65 osoba različitih obrazovnih profila radi stručnog osposobljavanja i usavršavanja, saopšteno je danas iz te kompanije.

Poziv se upućuje na osnovu Zaključka Komisije Vlade Srbije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje, od 30. juna 2015. godine.
Aerodromu Nikola Tesla potrebni su diplomirani inženjeri saobraćajne struke, diplomirani inženjeri mašinske struke, diplomirani inženjeri elektrotehničke struke, diplomirani inženjeri građevinske struke, diplomirani pravnici, visoko obrazovanje bezbednosne struke, 4. stepena stručne spreme tehničke, ekonomske, turističke struke, elektroničari računara, gimnazijalci.
S jedne strane, angažovanje stručnih i kreativnih ljudi doprineće i podržaće snažni rast Aerodroma, a sa druge, izabrani kandidati dobijaju priliku da steknu praksu i iskustvo radeći u dinamičnoj i uspešnoj kompaniji, saopšteno je iz Aerodroma Nikola Tesla.
Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime