ZAHVALJUJUĆI NEBOJŠI GLIŠIĆU SMRŠAO 32 KG ZA TRI MESECA

0

Nikola Jevđević (32) uspeo je da za tri meseca hrono ishrane, smrša 32 kilograma. On je prvih mesec dana pokušao sam da sprovede hrono režim, ali kako kaže nije u potpunosti uspeo dok nije prešao na kompletno pripremanje hrono jela šefa kuhinje restorana „Belički kej“ Nebojše Glišića.

„Hranio sam se sam prvih mesec dana i nije baš dobro išlo, zato što nisam imao raznovrsnu ishranu i to je brzo počelo da mi smeta. Teško je uz sve dnevne obaveze posvetiti se dobroj pripremi hrane i da to na kraju bude i ukusno. Potrošio sam 150 evra oprilike samo na namirnice, o vremenu da ne govorim. Međutim, u međuvremenu sam čuo da je Nebojša Glišić uveo hrono u restoran „Belički kej“ i odmah sam prešao kod njega. To je potpuno drugačije, mnogo komfornije, ishrana je raznovrsna, meso odlično, vremena imam za sve dnevne aktivnosti a razlika u ceni veoma mala. Veoma mi prija hrono ishrana kod njih. Uspeo sam da za tri meseca skinem 32 kilograma što je za mene bilo neverovatno“ kaže Nikola.

nikola-3

Posle tri meseca, napravio je pauzu sa ishranom i ubacio sportske aktivnosti. Kilogrami su takođe krenuli na dole, uz savete kojih se pridržavao. U ovom trenutku on ima 50 kg manje od trenutka kada je počeo sa hrono ishranom.

„Svakom bih preporučio hrono ishranu u Beličkom keju, to je jedna novina i oni zaista imaju iskustva u pripremi odlične hrane. Takođe, donose na kućnu adresu onima koji su na pretplati. To je mnogo lakše jer prosto ne možete uvek da odete tamo, zbog raznih obaveza. Napravio sam malu pauzu i nastavljam sa režimom“ kaže on.

Svako ko je zaintersovan za hrono ishranu u restoranu „Belički kej“ može se konsultovati sa Nebojšom Glišićem pozivom na br 060 0622666.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime