VEOMA POVOLJNO ŠTENAD ZLATNOG RETRIVERA – KUPITE DETETU NAJLEPŠI POKLON

0

U selu Dražmirovac, na prodaju štenad rase Zlatni retriver. Sedam preslatkih štenaca čekaju na svoje vlasnike po veoma povoljnoj ceni. Pozovite br 0694051505

5Veoma je sposoban čuvar, miran i nežan prema deci, tako da je veoma cenjen i kao pas za društvo. Mnogi radni kvaliteti kao i vrline koje odlikuju dobrog psa za društvo, obezbedile su ovom britanskom psu međunarodni uspeh i približile ga uspehu koji je postigao labradorski retriver.

4Uopšteno govoreći zlatni retriveri se vrlo lako održavaju. Imaju duplu dlaku koja je meka, glatka i ima srednju dužinu. Do nekog perioda od 6 do 7 meseci retriveri imaju „šteneću“ dlaku koja je stalno menja i tek sa godinu dana može se reći da je dlaka potpuno oformljena. Na prvo proleće započeće i prvo linjanje dlake, odnosno tada se menja poddlaka. U tom periodu dlaka se intezivno menja i dobrodošlo je redovno četkanje (makar jednom na dan). Inače gonji sloj dlake konstantno opada tokom cele godine, ali intezitet tog opadanja nije preterano jak tako da nećete imati problema sa velikim količinama dlake. Naravno gornji sloj ima duže dlake tako da se one vrlo lako pokupe sa tepiha, nameštaja… U svakom slučaju preporuka je da nabavite četke i za donji i za gornji sloj dlake čime ćete moći da adekvatno uredite svog ljubimca u bilo kom periodu.

3

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime