U POTOKU ODRŽANA DEČJA PREDSTAVA „TRI PRASETA“

0

U subotu uveče zadrhtala je letnja scena u Potoku  pod aplauzima nestrpljive dece. Za smeh, vesela lica i dobru zabavu pobrinuli su se glumci Kruševačkog pozorišta, koji su odigrali predstavu ,,Tri praseta’’.

Glumci su pokazali kako kamena vuna, pored svoje namene – zaštite od požara, može da spase prasiće pred nasrtajima zlog vuka. Naime,ova predstava uci naše klince da uz malo truda, koji u posao treba uložiti može doneti mnogo, i na kraju, svakako će nam pomoći u životu.

tri praseta

,, Jagodina je divan grad, posebno me veže za ,,Dane komedije’’, gde sam 2010. dobio prvu nagradu. Klinci su sjajni kao i uvek,zbog njih  smo ovde. Poručio bih svim roditeljima da redovno vode decu na razne predstave, jer će im tako omogućiti brzi razvoj i naravno oformljen ukus“ kaže glumac Nikola Marković.

Kruševački ansambl često gostuje u Jagodini.

,,U Jagodini igramo često, ali u periodu kada smo mi bili nije bilo ovog predivnog vodopada, i zaista je lepo. Ono što je najvažnije za nas jeste publika, koja je uvek vrlo prijatna. Primećujem da se Jagodina baš izgrađuje i biće mi zadovoljstvo da opet gostujemo. Deci bih poručila da je najbitnija SLOGA, jer ona pobeđuje svako zlo“ kaže Milica Blgojević.

Jagodinsku publiku u nedelju od 20 sati očekuje besplatni koncert grupe „Legende“.

tekst Jelena Veljković

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime