U „OZON ESTETIKU“ MEZOPORACIJA – BEZBOLNA I EFIKASNA METODA

0

mm1Mezoporacija je moderna tehnika koja omogućuje brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Ova estetska metoda primenjuje pulsne struje, koje stvaraju elektromagnetno polje koje otvara privremene kanale(mezopore) u lipidnom sloju u epidermu, čime omogućava prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve kože.
„Cilj mezoporacije je ubacivanje u kožu kozmetički aktivnih supstanci. Naime, u toku klasičnih bioloških tretmana svega 10% aktivnih supstanci može da dopre do dubljih slojeva kože. Mezoterapija bez igle omogućava povećanje apsorpcije aktivnih sastojaka sa 10% na 90% na dubini od 1 cm, i 65% na dubini od 6 cm“ kaže Marija Mitrović.

Ovo obezbeđuje kako brzo vidljive tako  i rezultate na „duže staze“ a posebno se preporučuje u  tretmanima opuštene kože, bora, fleka, lokalnih masnih naslaga, celulita i strija. Preporučuje se šest tretmana u seriji u cilju fiksiranja rezultata.

Metoda je apsolutno bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana, bilo kakve nepoželjne tragove, pa se ne mora posebno planirati, već ju je moguće uraditi bilo kad u toku radne nedelje ili vikenda. Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije, kao što su  iritacije ili reakcije tkiva, nema, izuzev ukoliko postoji alergija na neki od sastojaka.

Za dodatne informacije možete kontaktirati „Ozon Esthetic“ na broj 069 4708133 ili posetiti njihovu fejsbuk stranu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime