TUČA ISPRED „LAVA“ – PLJUŠTE OPTUŽBE NA SVE STRANE

10

Sinoć je ispred ugostiteljskog objekta „Lav“ u Jagodini došlo do sukoba između nekoliko osoba, zbog čega je intervenisala i policija kao i ekipa Hitne pomoći. Tim povodom medijima su izjave dali akteri ovog događaja a nadležne institucije sprovode istragu.

„Ja sam doživeo da budem brutalno izvređan i napadnut od strane Saše Živkovića koji je krajnje nasilnički, nekontrolisano dok sam sedeo sa svojim prijateljima, pristojno, nešto posle 21 čas, radnici su otišli, svetla su bila ugašena, nikakvu meru nismo prekršili, privatno smo razgovarali, došao i počeoa da nas snima. On je prišao restoranu vratima i neovlašćeno počeo da snima na šta nije imao pravo, i počeo da me naziva „šiptarčinom – teologom“ da mi psuje majku. Aludirao je na moje poreklo sa Kosova i Metohije. Izašao sam iz restorana i pitao – zašto nas snimate, da li smo nešto dužni? Onda mi je psovao majku šiptarsku, nosio je flašicu kisele vode, rekao je – sad ćeš da vidiš, j.. ti poreklo odakle si“ i gađao me flašicom. Ja sam se izmakao ali me je zakačio“ rekao je Miloš Stojković i pokazao povredu na grudima kao i fotografije na kojima se vidi da mu ekipa Hitne pomoći ukazuje pomoć.

Stojković je rekao da Živković nije reprezent „pravih Jagodinaca“.

„Je l to demokratija, da me bijete, da me gađate flašom? Takvi građani niti su za demokratiju niti za pravdu, oni su obični huligani. Ja razumem da on ima neke stavove ali da me neko bije, to ne može. Povređen sam i duhovno i moralno i telesno“ rekao je Stojković medijima.

S druge strane, Saša Živković demantovao je ove navode. 

„Videli ste sinoć na snimku koji sam postavio kakva je to sila kada rade do deset sati, mortus pijani. Cele noći je policija mene i Marijanu Marković držala u policiji. Koga sam ja to gađao flašom? Na snimku se vidi da ja nikog nisam gađao flašom. Vlasnik Lava je vukao za kosu i šutirao Marijanu. Stojković neka se zakune da sam ja nekog gađao flašom. Korona – pune bolnice a oni ašikuju. Stojković nikog nije udario, najveći krivac je vlasnik Lava koji je napao Marijanu, a ovi drugi su bili pijanu, padali su naokolo. Tražim prijem kod gospodina Vučića. Ja nisam kriminalac. Ceo grad ne radi a Lav radi, po čemu? Ja sam to hteo da snimim i pokažem građanima i pitam po kom osnovu on radi u 22 sata“ rekao je Živković za portal Glas Pomoravlja.

Obe strane najavljuju tužbe.

Do incidenta je došlo kada je Živković bez najave ušao u ugostiteljski objekat kako bi, kako kaže u snimku koji je postavljen na youtubu, snimio kršenje epidemioloških mera. 

 

Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina naš grad“ koji sufinansira Grad Jagodina

10 KOMENTARA

  1. Vrlo dobro znamo da je vlasnik Lava odlican Palmin prijatelj i da mu je sve dozvoljeno, pa cak i rad nakon zakonom odredjenog vremena, Jagodina kao grad ne postuje mere a dve uz podrsku lokalne uprave, prica da su sedeli samo ovako su za malu decu, ne zaboravimo da i hotel Alfa u Koncarevu takodje Palminog prijatelja i dalje organizuje proslave od preko 100 ljudi.

  2. Nista nije tacno sto Milos Stojkovic prica …vidi se na snimku da je Milos nasrnuo na Sasu izleteo iz Lava. Necu vise da kom.ali cu pratiti sve i prijavicu se na Sasinu stranu jer ja ne radim. A muzicari u Lavu rade…toliko

  3. A inace i sam Palma je skoro proslavio rodjendan unuku na svojoj vikendici u Koncarevu gde se apsolutno nisu postovale mere i broj okupljenih na jednom mestu i to zatvorenom.

  4. Koliko sam razumela posle 21h svi ugostiteljski objekti trebalo bi da budu prazni,bez osoblja i posebno bez gostiju.Šta traži dotični „teolog“sa Kosova u kafani u vreme zakonom propisane zabrane?

  5. Da ima ZAKONA, a svim pametnim, je jasno da nema, KAFANE ne bi ni bilo u
    U ŠKOLSKOM DVORIŠTU?! ZATVORITI BRE, ZATVORITI TO DOŽIVOTNO. Jel’ima nekih budaletina, koji se zovu prosvetna inspekcija? Šta rade i zašto PLATU PRIMAJU i ne samo oni, nego i mnogi drugi bezvezni „šampioni“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime