SVE VRSTE TRAJNE ŠMINKE NA JEDNOM MESTU – JAGODINA

0
Da li želite da budete lepe čim se probudite, a dosadilo Vam je svakodnevno ustajanje ranije radi šminkanja?
 
Za Vas u ponudi imamo:
1. JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA (MICROBLADING)
2. PUDER OBRVE (MIKROPIGMENTACIJA)
3. TRAJNI AJLAJNER
4. TRAJNA ŠMINKA USANA
 
1. MICROBLADING tehnika predstavlja trajno iscrtavanje dlačica na koži pomoću specijalnog alata koji je namenjen za jednokratnu upotrebu. Pigment se aplicira u najplići deo kože. Tretman se radi sa najkvalitetnijim pigmentima iz Nemačke koji su na biljnoj bazi i koji ne menjaju boju protokom vremena.
Trajnost ovog tretmana je 2 godine. 
2. PUDER tehnika je najnovija tehnika u svetu trajne šminke koja je zadužena za oblikovanje i senčenje obrva. Obrve su gušće, izgledaju prirodno i negovano. Ako su Vam se dlake proredile ovo je pravi tretman za Vas.
 
3. TRAJNI AJLAJNER je tretman koji se izvodi posebnom mašinicom sa niskofrekventnom iglom. Pigment se ubacuje u najplići sloj kože kapka. Sam tretman je potpuno neinvazivan. Da se bol ne bi osetila, koristi se anestezija u vidu kreme. 
4. TRAJNA ŠMINKA USANA je tretman koji omogućava da se na jednostavan način koriguje oblik usana, postigne veći volumen i izražajnost usana kakav se postiže upotrebom karmina. Sam tretman nije bolan jer se koriste anestetici da ublaže bol. Usne su kao i oči jako vazan detalj svake žene. One su predmet muških pogleda, deo ženskog ponosa, izvor samopouzdanja.
Pored tretmana nudimo Vam i EDUKACIJE za ove vrste tretmana, za sve one koji žele da uplove u svet trajne šminke. Edukator je osoba sa diplomom NEMAČKOG univerziteta koja je dugi niz godina uspešno vodila edukacije u Berlinu. 
NALAZIMO SE U UL. NARODNOG FRONTA BR. 37 u JAGODINI! 
Mozete nas posetiti i konsultovati se oko svih nedoumica kao i izbora tretmana. 
Za sva pitanja brojevi telefona su: 063/165-80-28
064/350-41-28
Zapratite nasu FACEBOOK I INSTAGRAM stranicu trajnasminkaobrvaiusana_milena
 
 
(promo tekst)

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime