U PETAK NEMA VODE U NASELJU „TABANE“! RAZLOG – PROMENA AZBESTNIH CEVI

0

Kako bi se ugrabilo lepo vreme u petak će poslednji put biti isključena voda na duže od tri sata, kao što je to bio slučaj u sredu. Tako će u toku dana bez vode biti naselja Kajsijar i Tabane, ulica Kragujevački oktobar. Za radove u ovim delovima grada zadužena je firma „Telekomuniakcija“ Blace koja je na tenderu dobila posao zamene azbesnih cevi u Jagodini. Promena azbesnih cevi počela je od hale JASA prema Strelištu, pored Zelene pijace, a biće urađene ulice Čočetova, Tome Milosavljevića, Đurđevo brdo. Radi se o poslu veka, o promeni azbestnih cevi i postavljanju najsavremenijih bezbednih cevi. Azbestne cevi mogu da traju 50 godina, a jagodinske traju duže tako da su počele da se troše i krune.

Iz Standarda poručuju da će u petak biti isključena voda na duži vremenski period, a ubuduće će, kada za to bude bilo potrebe biti do tri sata i u toku noći. Cisterna ce biti od 8 do 15.00 ispred Maxija.

Promena azbesnih cevi u Jagodini je projekat KFW banke i košta 4,5 miliona evra. Iz ove sume 35 odsto je donacija Vlade Nemačke.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime