SMOOTHIE BAR RITZZ u Paraćinu, čaša zdravlja svakog jutra

0

U  Paraćinu je otvoren smoothie (smuti) bar gde u prijatnom ambijentu možete da popijete zdravo piće smiksano od svežeg voća, kao i voćne sokove od ceđenog svežeg voća.

Budite cool, a zdravi, to je moto ovog smoothie cafea koji se nalazi u Paraćinu u ulici Branka Krsmanovića 16,  i nosi naziv SMOOTHIE BAR RITZZ.

Vlasnik Aleksa Ćosić, mladi preduzetnik sa svojih 23 godina odlučio je da svoju ideju sprovede u delo i u Paraćin i okolinu dovode novi koncept cafea, najsličniji onima na Mediteranu. Student završne godine Više hotelijerske škole u Beogradu ideju za ovakav bar je pronašao na putovanjima i višemesečnim stručnim  praksama u Crnoj Gori, Italiji, Francuskoj.              .

Smuti napitak je savršena zamena za obrok, idealno u prepodnevnom periodu, jer organizmu obezbeđuje neophodnu dnevnu dozu vitamina, proteina i samim tim ga priprema i daje energiju da izdrži celodnevne aktivnosti. Prednost je i to što u ovom objektu možete dobiti svoj smuti obrok i poneti ga sa sobom i ispijati uz obavljanje posla. Mirisi  i ukus svežih jagoda, manga, banane, đumbira, badema, avokada odvešće vas na trenutak iz gradske vreve na egzotičnu obalu i rashladiće dušu.

Za sve one koji žele dobru jutarnju kafu, voćne koktele kao i tradicionalno pivo na točenje, smoothie caffe RITZ nudi široku paletu ponude po savršeno pristupačnim cenama.

Očekujemo vas u RITZZ-u  i ono na šta smo izuzetno ponosni jeste činjenica da za samo mesec dana rada već imamo redovne goste koji se vraćaju i uživaju u ukusima koje nudi ovaj caffe bar.

Novo u ponudi je BIZNIS KAFA po ceni od 70.00 dinara koja se služi svakod dana od 09 do 12 časova.

Telefon 0637390581

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime