RADOMIR NIKOLIĆ VEČERAS U DESPOTOVCU I SVILAJNCU, STIŠAVA STRASTI! NOVI DIREKTOR RUDNIKA – STEVA DŽELATOVIĆ?

0

Zbog suspenzije visoke funkcionerke SNS i direktorke TE „Morava“ od strane OO SNS u Svilajncu, Radomir Nikolić večeras će posetiti ovaj grad. Nikolić će u sedištu SNS u Svilajncu pokušati da utvrdi o čemu se radi i da li u ovoj opštini postoje „dve struje“ iste partije koje se međusobno napadaju. Da podsetimo, kako je Infocentrala prva pisala, prema nezvaničnim ineformacijama Marija Stevanović je na ivici isključenja iz stranke „zbog toga što ne sarađuje, što daje izjave od kojih se SNS ograđuje, obećava narodu svašta u ime stranke, unutarstranački pravi haos“. Opužuju je i za „katastrofalne međuljudske odnose“ unutar TE Morava na čijem je čelu. Kako nezvanično saznajemo, iako je Stevanović u izjavi ranije rekla da je podnela ostavku na mesto narodne poslanice po preporuci stranke, upućeni kažu da je preporuka bila da napusti rukovodeće mesto u TE „Morava“ ali da je ona učinila suprotno.

Stevanović neće moći da se kandiduje i neće moći da bude birana ni na jednu funkciju u stranci.

Na našem sajtu ispod tekstaDIREKTORKA TERMOELEKTRANE U SVILAJNCU DOBILA „ŽUTI KARTON“ U SNS?!“ vodila se žučna rasparava između onih koji su ogorčeni na ovu funkcionerku SNS i njenih pristalica. U jednom komentaru osoba koja se predstavila kao Jelena a koju su optužili da je ustvari Marija Stevanović poručila je:

direktorka odgovorilaNikolić će kako saznaje Infocentrala, pokušati da smiri strasti u Svilajncu. Videćemo da li će u tome i uspeti.

On će posetiti i opštinu Despotovac gde će, kako nezvanično saznajemo voditi razgovore o postavljaju vd direktora na čelo rudnika, posle hapšenja Vladana Miloševića koga je policija snimila kako uzima mito. Prema nezvaničnim informacijama Infocentrale, Stevan Dželatović (SNS) biće postavljen na mesto vd direktora.

foto internet

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime