PROTIV BORCA ŠIMAC (NE)IGRA, ARSENIJEVIĆ POD SUSPENZIJOM

0

Pauzu u prvenstvu Jelen Super lige fudbaleri Jagodine iskoristiće za odigravanje prijateljske utakmice u Čačku. Proveru protiv Borca šef stručnog štaba Simo Krunić iskoristiće da uveri u trenutnu formu svih kandidata za najbolji tim, posebno onih sa manjom minutažom.

-U Čačku će priliku dobiti svi igrači na koje računamo. Opredelili smo se da ovu proveru imamo na terenu protivnika jer nas u prvenstvu očekuje težak duel sa Čukaričkim u Beogradu. Naša želja da se u finišu prvenstva Jelen Super lige predstavimo u naboljem izdanju.

U subotu prijteljska utakmica u Čačku: Borac – Jagodina igra se sa početkom u 13 časova.

ŠIMAC (NE) IGRA

Dejan Šimac se konačno potpuno oporavio od neugodne povrede. On je uključen u trenažni proces ali male su šanse da zaigra na sutrašnjoj proveri u Čačku.

-Šimac se dugo oporavlja. Počeo je da trenira ali još uvek nije fizički potpuno spreman. Zato nema razloga da rizikujemo, zagonetan je Simo Krunić.

ARSENIJEVIĆ POD SUSPENZIJOM

Filip Arsenijević, ofanzivni vezni igrač Jagodine, na utakmici priteklog 12. kola sa Radom u Jagodini je ,,pocrveneo“. Zbog toga je kažnjen sa dve utakmice zabrane igranja. Filip je isključen zbog udaranja kapitena Rada Raspopovića. Šta se zapravo dogodilo?

Igrao se 63. minut kada je akcija Jagodine tekla po desnoj strani. Medjutim, na drugoj strani terena ispred šesnenstarca gostiju previjao se po travi igrač Rada Marković. Arsenijević, kako tvrdi, to nije uočio i loptu je centrirao, loptu je ispred gola gostiju dočekao njegov brat Nenanja(i on je bio u takvoj poziciji da nije mogao da uoči Markovića kako se previja po terenu), medjutim njegov udarac iz bliine golman Radunović je zaustavio. Po završetku akcije svi fudbaleri Rada, na čelu sa kapitenom Raspopovićem, potrčali su ka Filipu Arsenijeviću. Došlo je do kontakta, Rapsopović se pao kao pokošen a ostali fdubaleri su okolili Filipa Arsenijevića. Srećom, duhovi su se brzo primirili a sudija Dejan Dimitrijević je pokazao crveni karton Filipu Arsenijeviću, a Raspopoviću žuti i na taj način jasno stavio do znanja da su za ovoj incident odgovorna oba igrača.

Z.M.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime