Paraćinska sela četiri dana bez struje, u EPS – u kažu da je problem rešen

0

Meštani grupe sela u istočnom delu Opštine Paraćin četiri dana bili su bez struje. Meštani Donje Mutnice, Izvora, Lešja, Klačevice, Popovca, Zabrege na društvenim mrežama izražavaju negodovanje zbog ove situacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktor EPS Jagodina Dobrica Milošević kaže da je kvar saniran i da sada sva sela imaju struju.

„Bilo je nevreme, imali smo situaciju da saniramo jedan problem pa se pojavi drugi. Sada je sve rešeno. Izvinjavamo se meštanima sela, dali smo sve od sebe da problem rešimo u najkraćem roku“ kaže Milošević.

Foto predelisrcasrbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovim povodom oglasio se OO SSP u Paraćinu.

„To što vlast u Paraćinu ne ume da upravlja gradom nije nikakvo iznenađenje, ali zaista jeste neverovatno da je Srpska napredna stranka za manje od godinu dana uspela da Paraćin pretvori u grad u kom jedna kiša ostavi građane tri dana bez struje.
Meštani Donje Mutnice, Izvora, Lešja, Klačevice, Popovca, Zabrege upravo toliko nemaju redovno snabdevanje električnom energijom. Jasno je da su pretrpeli štetu. Građani Paraćina su u mraku. Sada i bukvalno. Pored nemogućnosti da normalno obavljaju svoje životne aktivnosti i potrebe u 21. veku, velika količina hrane biće bačena iz rashladnih uređaja. Za one koji hranu proizvode to je egzistencijalni gubitak. Građani ovih seoskih mesnih zajednica, žale se da im se do sada niko od nadležnih nije obratio i obavestio ih, koliko će još biti u mraku. Opštinski odbor Stranke slobode i pravde Paracin, zahteva da predstavnici lokalne vlasti hitno preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti u saradnji sa JP Elektroprivreda Srbije, kako bi snabdevanje strujom bilo normalizovano.
Istovremeno, hitno popisati i utvrditi štetu koju su građani usled ovog nemara pretrpeli, mehanizme i odgovorne da istu nadoknade“ navodi SSP u zvaničnom saopštenju.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime