PALMA : TERORIZAM JE I NA KOSOVU I TO OKUPATORSKI TERORIZAM

0

„Nije isti terorizam to što se desilo u Francuskoj i terorizam na Kosovu i Metohiji. Naravno, Srbija i naš predsednik osudili su terorističke napade u Farancuskoj, ali niko nije osudio na stotine terorističkih napada na Kosovu i Metohiji poslednjih godina. Poslednji oružani napad na srpsku decu u blizini škole u Donjoj Brnici kod Prištine je takođe terorizam. U Francuskoj je izazvan terorizam. Tamo je predsednik Makron rekao da mora da se poštuje sloboda govora i podržao redakciju Šarli Ebdoa u ismejavanju proroka Muhameda i desio se treorizam. Mi moramo da poštujemo religiju i veru. Ako je Francuska država koja osuđuje terorizam u svom dvorištu, zašo ne osuđuje terorizam na Kosovu i Metohiji. Terorizam na Kosovu i Metohiji je okupatorski terorizam, gde se pucalo i puca na žene i decu i gde je ceo jedan narod proteran. To je moj stav“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma gostujući u Jutarnjemj programu TV Prva.

POBEDIĆE TRAMP

„Na američkim predsedničkim izborima pobediće Donald Tramp i ja pozivam sve Srbe u SAD da izađu na izbore i glasaju za Donalda Trampa. Tramp u svom mandatu nije poveo nijedan rat i ne sapliće Srbiju i polako istina o Kosovu i Metohiji doazi i do Vašingtona i pravda jeste spora, ali dostižna“, rekao je Marković.

IZA DAČIĆA STOJE REZULTATI

„Iza Ivice Dačića stoje rezultati i on poštuje hijerarhiju i izuzetno poštuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i celo vreme su zajedno radili i zajedno rade.Videli ste po prvim danima rada novog saziva srpskog partlamenta da Dačić veoma dobro radi svoj posao i ne sumnjam u rezultate. Oni iz opozicije ne napadaju ni program ni dela, već samo napadaju Aleksandra Vučića koji je smanjio cenzus sa 5 na 3 posto da bi i ti iz opozicije mogli da uđu u parlament, ali ni to im nije pomoglo“, rekao je Marković.

 

 

Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina naš grad“ koji sufinansira Grad Jagodina

Prethodni tekstRekordni upis Jagodinaca u Narodnu biblioteku
Sledeći tekstTOKOM VIKENDA JOŠ 24 SLUČAJA INFEKCIJE U POMORAVSKOM OKRUGU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime