PALMA : TERORIZAM JE I NA KOSOVU I TO OKUPATORSKI TERORIZAM

0

„Nije isti terorizam to što se desilo u Francuskoj i terorizam na Kosovu i Metohiji. Naravno, Srbija i naš predsednik osudili su terorističke napade u Farancuskoj, ali niko nije osudio na stotine terorističkih napada na Kosovu i Metohiji poslednjih godina. Poslednji oružani napad na srpsku decu u blizini škole u Donjoj Brnici kod Prištine je takođe terorizam. U Francuskoj je izazvan terorizam. Tamo je predsednik Makron rekao da mora da se poštuje sloboda govora i podržao redakciju Šarli Ebdoa u ismejavanju proroka Muhameda i desio se treorizam. Mi moramo da poštujemo religiju i veru. Ako je Francuska država koja osuđuje terorizam u svom dvorištu, zašo ne osuđuje terorizam na Kosovu i Metohiji. Terorizam na Kosovu i Metohiji je okupatorski terorizam, gde se pucalo i puca na žene i decu i gde je ceo jedan narod proteran. To je moj stav“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma gostujući u Jutarnjemj programu TV Prva.

POBEDIĆE TRAMP

„Na američkim predsedničkim izborima pobediće Donald Tramp i ja pozivam sve Srbe u SAD da izađu na izbore i glasaju za Donalda Trampa. Tramp u svom mandatu nije poveo nijedan rat i ne sapliće Srbiju i polako istina o Kosovu i Metohiji doazi i do Vašingtona i pravda jeste spora, ali dostižna“, rekao je Marković.

IZA DAČIĆA STOJE REZULTATI

„Iza Ivice Dačića stoje rezultati i on poštuje hijerarhiju i izuzetno poštuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i celo vreme su zajedno radili i zajedno rade.Videli ste po prvim danima rada novog saziva srpskog partlamenta da Dačić veoma dobro radi svoj posao i ne sumnjam u rezultate. Oni iz opozicije ne napadaju ni program ni dela, već samo napadaju Aleksandra Vučića koji je smanjio cenzus sa 5 na 3 posto da bi i ti iz opozicije mogli da uđu u parlament, ali ni to im nije pomoglo“, rekao je Marković.

 

 

Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina naš grad“ koji sufinansira Grad Jagodina

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime