Palma: Skriveni svedok je funkcioner Stranke slobode i pravde, radi se o lažnom svedoku

7
PR služba Jedinstvene Srbije i Dragana Markovića Palme objavila je na društvenim mrežama da je svedok koji je govorio u videu na konferenciji potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, zapravo funkcioner te stranke, Branislav Radosavljević.
„Ovo je Branislav Radosavljević „lažni svedok“ Marinike Tepić, čovek koji je izneo najodvratnije laži protiv Dragana Markovića Palme i grada Jagodine. Ovaj čovek živi u Beogradu i iz priloženih slika se vidi da je ovaj „nezavisni svedok“ zapravo pripadnik Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, i da je u veoma bliskim odnosima sa Marinikom Tepić. To je taj „lažni svjedok“ koji je navodno video Mariniku kako dolazi u Jagodinu i odlučio nakon toga „da svedoči“. Iz sata na videu i na slici se vidi da se radi o istoj osobi. Tražićemo od tužilaštva da utvrdi verodostojnost svedoka i njegovo psihološko stanje.
Još jednom se potvrdila ona narodna da su u laži kratke noge“ saopštenje je PR službe JS. 
Podsetimo, na današnjoj konferenciji potpredsednice SSP Marinike Tepić, svedok kome je sakriveno lice rekao je;
„Radio sam u hotelu u Končarevu neki bi rekli „zabranjen hotel“ – počeo je svedočenje čovek kojem je zbog bezbednosti zamagljeno lice i izmenjen glas. Tvrdi da je hotel Markovićev i da su se u njemu održavale žurke kojima su prisustvovale devojčice.

Muškarac objašnjava da je Dragan Marković u Hotelu Alfa organizovao žurke za poslovne i koalicione partnere. Na njih su dolazile devojčice čiju je starost procenio na 15-18 godina.

„Evo gde sam prisustvovao lično, jedna žurka je bila iznad bazena hotela Alfa gde je u prisustvu Srđana, vlasnika Kopernikus televizije, vlasnika Knez Petrola, ministra Antića, Dačića i ekipe, da ne bude da lažem nešto, devojčice koje su sedele iza mene su nakon tog koncerta, poslagani su paneli da se ne vidi ništa, ispražnjen je ceo bazen, svi su poslati kućama i onda su ustajale devojčice i predstavljale se odakle su došle šta vole šta ne vole. To je više ličilo na stočnu pijacu nego na žurku“, dodaje se u tom svedočenju.

Radosavljević nije želeo da za medije komentariše ove navode, ali je Tepić na društvenim mrežama objavila da od njene konferencije traje potraga za svedokom.

„Sve čime se Palma, Zorana i tabloidi bave od moje konferencije o pedofiliji i podvođenju žena i devojčica u Jagodini – jeste potraga za svedokom koji je o tome govorio i za ostalim svedocima, pokušaj diskreditacije i time zastrašivanje. A to nikada ne radi neko ko nije kriv!“ napisala je ona. 

7 KOMENTARA

 1. Našao sam snimak „svedoka iz Jagodine“ na sajtu Nove. Ne želim uopšte da se bavim onime što je „svedok“ rekao, ali primetio sam po akcentu da nema šanse da je on iz Jagodine. Neko iz Jagodine nikada ne bi spojio reč „ne“ i sledeću reč. Nova mi nije objavila komentar, nadam se da ću ovde imati više sreće.

 2. Zar ti Života Starčeviću ne beše protiv kandidat Markoviću na nekim izborima, zar ti ne beše gde ono u DS, otkud takva promena ličnosti pa si sada još i potparol stranke, koliko se povećao račun u banci u međuvremenu.

 3. Nije vazno kojoj stranci svedok pripada
  Jedino je vazno da li iznosi istinu
  I da li ce se pojaviti jos svedoka.
  Za Palmu nista ne znam, ali se secam onog gradonacelnika Brusa
  koji je maltretirao jednu zenu (mislim Mariju Lukic) i koji je osudjen i danas igra sah u zatvoru.

 4. Ne znam šta je istina, a šta je laž…ako je kriv neka odgovara..mrsko mi je sto pored njega razvlače i nas, jagodince tipa. Mi smo prosti, seljaci, itd..Muka mi je od ovih gospodskih gov..a.,perfidne,nalickane“gospode“,visoko obrazovane beogradske“elite“,oni su sto puta gori!!!U medijima pišu kako je „Palma pušten niz vodu“..ako je tako on zaista treba da povuče za sobom sav ološ,onaj“brendirani ološ,elitni“u Danteov pakao.To bi bila satisfakcija za gradjane Jagodine.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime