Palma o Đilasu – Mnogo laži je izgovoreno, trebalo bi da se izvini

0

U intervjuu za Večernje novosti, Dragan Marković Palma je na pitanje novinara „da li bi u nekom narednom periodu moglo da dođe do saradnje Vučića i Dragana Đilasa u vlasti?“ rekao:

– Ja o tome ne odlučujem, a u politici važi ona-nikad ne reci nikad. Ipak, tu su mnoge laži koje su izgovorene i Đilas treba da se izvini. Šta su sve lagali za mene, našli nekog mutavog svedoka, skrembovali ga, a ja sam najbolji logoped, odmah sam video ko je. I na sudu je rekao da ne zna o čemu se radi. Šest puta je hapšen i osuđivan i kao plaši se mene, pa mu sakrili lice. A onda se u istom džemperu pojavio na proslavi partije nepravde i neslobode. Eto to je Đilasov svedok.

Prema nezvaničnim informacijama Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Jagodini je raspušten. 

Dragan Marković Palma podneo je tužbe protiv aktera u navodnoj aferi podvođenja devojaka. 

Na pitanje o tome hoće li se nastaviti saradnja SPS-JS i Naprednjaka, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma kaže:

– Smatram da je prirodno da nastavimo saradnju i to očekujem, ali sve zavisi od najveće stranke SNS i predsednika Vučića, jer on ima najveći legitimitet. Izašao je na izbore pod imenom i prezimenom i osvojio ogroman broj glasova.
Ukoliko dođe do saradnje u Vladi, da li ostajete pri tome da ne želite ministarsku funkciju?
– Radio sam kao da imam pet ministarskih funkcija. Prvi sam otišao u Egipat i pokrenuo tu međudržavnu saradnju, imao sastanke sa ministrima, guvernerima iz različitih regija, i sada ću u oktobru u Šarm el Šeik voditi delegaciju lekara. Do sada smo vodili više od 600 lekara u Egipat i 1.000 u Paraliju, oni su spasili mnogobrojne živote, a tokom epidemije kovid 19 naročito. Zato želimo da im se na ovaj način zahvalimo za sve što su učinili za građane Srbije u najtežim trenucima epidemije. I sve će to biti od donacija. Sada 27. avgusta idem sa 600 ljudi u Paraliju, u Grčku i tada će biti otvaranje ulice, koja će se zvati Palma. Ostvario sam saradnju sa Austrijom, Rusijom, mnogo ambasadora sam doveo u Jagodinu, uz 12 fabrika.

Prethodni tekstOtvoreni dan (besplatan ulaz u akva park, zoo vrt i Muzej voštanih figura) 11. avgusta
Sledeći tekstKoja je povezanost masaže sa wellness i spa centrima

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime