PALMA : NIKADA NEĆEMO ODUSTATI OD SRPSKOG KOLA, SRPSKE PRAVOSLAVNE VERE I OD KOSOVA I METOHIJE

0

Koaliciija SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije, odnosno lista za parlamentarne izbore „Ivica Dačić – premijer Srbije“, počela je svoju kampanju na teritoriji grada Jagodine konvencijom u najvećem jagodinskom selu Ribaru, u tamošnjem, prepunom Domu kulture. Tribini je prisustvovalo više od 1000 ljudi, isključivo meštana ovog sela. Prisutnima je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predstavio svoj tim za Jagodinu, u kome je 50 najpoznatijih stručnjaka u svojim oblastima u Jagodini, lekari, profesori, pravnici, ekonomisti, penizoneri, poljoprivrednici, socijalni radnici, sportisti, kulturni radnici, turistički radnici.

„Kada pogledam ove ljude iza mene, mogu samo da kažem da samo Putin ima jaču ekipu od nas. Mi sve što radimo u Jagodini radimo domaćinski. Nekada je bila poruka „Kupujte naše“, a ja vam kažem „Glasajte vaše, da kupite više“, poručio je Marković. „Lekari su naši heroji, oni su spasili mnogo života, a i mi koji vodimo Jagodinu smo heroji, jer se već 18 godina borimo da svaki pedalj grada i naših sela bude na najvišem nivou i mogu da kažem da su se u ovom timu spojili heroji i heroji. Moja poruka je da ne glasate za ono što piše na društvenim mrežama, već za ono što vaše oči vide, za infrastrukturu, nova radna mesta, za nove fabrike. Mi u ovoj kampanji ne napadamo nikoga, ali sam protiv onih iz opozicije koji govore „kada mi dođemo na vlast sve ćemo da srušimo i Beograd na vodi i spomenike po Beogradu“. Neka kažu ti iz opozicije „loše rade ovi Palmini i on“, ali i neka kažu građanima u Jagodini „imate besplatan prevoz od Palme, a mi ćemo da vam damo još i po sendvič“. U Jagodini će na parlamentarnim izborima pobediti lista pod rednim brojem dva „Ivica Dačić – premijer Srbije“, rekao je Marković i pozvao građane da na predsedničkim izborima glasaju za Aleksandra Vučića“. Predsednik Jedinstvene Srbije je i poručio „Mi nikada nećemo odustati od srpskog kola, srpske pravoslavne vere i Kosova i Metohije. Nikada nećemo glasati za nezavisno Kosovo“.
Koalicija „Ivica Dačić – premijer Srbije“, na kojoj se nalaze Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Zeleni Srbije, na predstojećim izborima 3. aprila naćiće se pod rednim brojem 2.

Prethodni tekstFirmi „Plus Minus“ Doo POTREBNI RADNICI
Sledeći tekstVoze pod dejstvom droge i alkohola

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime