Palma: Bečki fijakeri voziće gospodu – srpske poljoprivrednike

0

U Skupštini grada Jagodine je održana konferencija za novinare povodom odlaska delegacije od 300 članova u Beč, a koja će u glavnom gradu Austrije boraviti od 11. do 13. oktobra. U delegaciji su poljoprivrednici, prosvetni radnici, vaspitači i lekari. Organizator ovog putovanja je Skupština grada Jagodina, sav trošak platili su donatori, saopštava informativna služba Grada.

Na čelu ove delegacije je predsednik Jedinstvene Srbije, predsednik Parlamentarne grupe srpsko – austrijskog prijateljstva u Skupštini Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma.

Marković je naglasio da ne postoji jagodinsko selo iz kog 80 odsto poljoprivrednika nije putovalo u organizaciji grada. Rekao je da su u delegaciji lekari, prosvetni radnici i vaspitači jer imaju velike zasluge za obrazovanje naše dece. Marković je najavio da će poljoprivredni proizvođači posetiti farmu sa preko 300 krava i da će 30 fijakera Bečom voziti srpske poljoprivrednike.

U Beču će predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma, imati sastanke sa austrijskim poslanicima.
Konferenciji za štampu su pored Dragana Markovića Palme prisustvovali i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović kao i predstavnici poljoprivrednika, lekara i vaspitača koji su u sastavu delegacije koja putuje u Beč.

Prethodni tekstNE ČUJETE DOBRO? PROVERITE SLUH BESPLATNO
Sledeći tekstPodignuta optužnica protiv Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice iz škole Vladislav Ribnikar

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime