MESEČNI HOROSKOP BY ŽIŽA MILOŠEVSKI I JOVANA LUČIĆ GAJIĆ!

0

pišu: Jovana Lučić Gajić i Žiža Miloševski

Ovan:  piše Žiža Miloševski
Posao: mnogi Ovnovi će tokom novembra nerazumno srljati u problematične і neizvesne kako poslovne tako i finansijske avanture. Pitanja vezana za osiguranje, nasledstvo, porez ili vanredne troškove mogu zahtevati vašu pažnju. Budite na oprezu kada je u pitanju komunikacija sa nadredjenima i pokušajte da ne prekoračite granicu ni svog ni njihovog strpljenja. Osećaj progonjenosti od strane nadredjenih ili kolega sada je naglašen, mada, istinu za volju, najviše tenzije izaziva vaše nezadovoljstvo uslovima rada ili primanjima. Od 17.novembra se finansije značajno popravljaju, ali koliko god da dodje novca, troškovi su neminovni.
Ljubav: rodjeni u prvoj dekadi Ovna polovinom meseca mogu osetiti značajnu promenu na ljubavnom planu. Ukoliko ste zauzeti, druga polovina meseca (a naročito 21. i 22.novembar),  može doneti razgovor o ozbiljnim planovima za narednu godinu. Ukoliko ste usamljeni, tokom novembra, možete razmišljati i čak in a neki način ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti, ako nikako drugačije, onda bar, telefonskim ili pisanim putem. Od druge polovine meseca dolazi sjajan period da se sretne osoba koja će pokazati interesovanje za daleko ozbiljnije angažovanje oko vas. Pa ukoliko radite, obratite pažnju na nekog ko vam se može nametnuti kroz posao.
Zdravlje: prolazne glavobolje i upale sinusa ili problem sa gornjom vilicom.

BIK: piše Jovana Lučić Gajić
Posao: tokom novembra ćete po ko zna koji put prebrojati novac u vašem novčaniku i osloniti se na materijalnu pomoć najbližih – partnera ili porodice. Koliko god vi bili skromni, sada i skromnost ne znači ništa. Ukoliko ste zaposleni, kraj oktobra je doneo extremne preokrete na poslovnom planu i u nedoumici ste šta ćete dalje. Nije vreme sad za nove planove, sačekajmo malo. Mnoge stvari će se menjati od 25.novembra, pa budite u pripravnosti. I naravno, skupljajte novac.
Ljubav: iako je tranzitni Mars u savezu sa Plutonom, (vladari vašeg polja odnosa) uneo nemir i iritaciju sa postojećim partnerom u prethodnom periodu, iako ste se udaljili od voljene osobe (Saturn u konjunkciji sa Venerom), iako imate šokantnih iznenadjenja koliko hoćete, nekako , kao da drugi ljudi, ili porodica, vezuju svaku pokidanu nit izmedju vas i voljene osobe i spajaju vas u celinu, nanovo. Koliko god vi bili osoba koja je puna strpljenja, postoje retki trenuci kada vi kažete svoje mišljenje (recimo nakon neke uvrede) i partner ostane bez teksta. Kraj meseca će doneti daleko bolju situaciju u zajednistvu, samo pripazite do 24. I ne ulazite u rasprave zbog stavova, koji ne moraju da budu toliko različiti.
Zdravlje: prolazni bolovi u kičmi i respiratorne tegobe.

Blizanci: piše Žiža Miloševski
Posao: osećate da ste se vratili na početak na poslovnom planu i bez obzira čime se bavite, neprestalno ste u situaciji da “obnavljate gradivo”. Pristižu vam opomene za neizmirene račune iz prethodnog perioda i osećate da vaša vedra priroda polako gubi na strpljenju. Očekujete vest od starih prijatelja, vezanu za možda neki “stari” posao, ali ništa od toga. Ne gubite vreme.
Ljubav: ukoliko ste usamljeni kraj meseca će stvarno doneti ozbiljnu promenu, možda ozbiljniju nego što bi vi hteli. Dve osobe su vam na “raspolaganju” ali vi kao da s” vremena na vreme, čas imate želju za zajednistvom (najčešće u kasnim večernjim satima), čas se vraćate u prošlost i radije patite za nekim sa kim je razgovor ostao ne razjašnjen. Kraj meseca je odličan.
Zdravlje: hroničan umor počinje da bude dosadan.

Rak: piše Jovana Lučić Gajić
Posao: osećate da se na poslu polako bliži kraj. Kraj vašeg rada ili kraj vašeg strpljenja. Polako! Neko pokušava da vas optuži za stvari za koje ste vi najmanje krivi. Finansije su odavno u minusu ii mate sreće ako pomaže neki član porodice ili trošite nasledstvo ili živite od nekretnina. Samo polako i što manje razmišljajte o aktuelnim problemima. Kraj novembra će biti daleko bolji.
Ljubav: ukoliko ste usamljeni ovaj novembar zaista može biti važan za vas. Mnoge dileme iz prošlosti će ostati za vama i mnogo štošta ćete razrešiti, prvo sami sa sobom. Intuicija će i sada biti od ključne vaznosti, ali i strah od gubitka sigurnosti. Privlačite osobu sa posla ali je ne doživljavate ozbiljno. Šteta! Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, sredinu meseca može okarakterisati ozbiljno bavljenje problemima u komunikaciji koji ne prestaju zadnjih par meseci. Vest o osobi iz prošlosti, može vas ostaviti bez reči.
Zdravlje: prolazne tegobe sa varenjem ili stomakom.

Lav: piše Žiža Miloševski
Posao: dramatične promene na radnom mestu i pomalo panike koja je bila naglašena samim početkom meseca polako nagoveštava kraj starih i početak novih poslovnih inicijativa. Ukoliko se bavite privatnim poslom stvari nisu takve kako se čine na prvi pogled. Budite strpljiviji i videćete da će se posao ali i finanansije pokrenuti posle 22.novembra. ukoliko vas kontaktira osoba iz prošlih poslovnih perioda, razmislite i prihvatite ponudu.
Ljubav: tako ste puni potrebe da volite i tako se osećate grozno usamljeno. Naravno, to samo vi znate i niko drugi. Ukoliko ste u družoj vezi ili braku, partner vas je zapostavio ili čak izazvao situacije u kojima ozbiljno razmišljate o razlazu. Budite strpljivi. Nije vreme za tako važne odluke. Ako ste sami, osoba sa kojom komunicirate, bilo sms-om ili na neki drugi način, će vas brzo ubediti da od vas ne očekuje prijateljstvo, nego nešto više od toga. Znate vi ko je to, neko ko vas odavno merka sa posla.
Zdravlje: bolovi u kičmi

Devica: piše Jovana Lučić Gajić
Posao: najviše tenzije je ostalo iza vas, samim tim i najviše konkretnih neprilika. Samo ste se bez razloga nervirali. Još po koja iskrica medjuljudskih sukoba ili jednostavno nerazumevanje, će biti aktivno do 20-etog a posle možete da se smirite do februara. Osećate da sami izdržavate i sebe i pola države, i da sav napor postizanja zarade više ne možete da trpite. Opustite se malo. Treba vam odmor. Finansije su tu, ali i vaša briga oko njih. Polako samo.
Ljubav: rezervisali ste se od postojećeg “predmeta interesovanja” i sada polako pokušavate da racionalizujete svaku emociju koja vas je doslovce razarala u poslednje vreme. I taman se vi tako zanesete u analizi, krene i misao o gubitku voljene osobe, a onda se aktivira vaš strah za istu. Ukoliko ste u družoj vezi ili braku, partner pokazuje svu spremnost da vas obasja pažnjom ili uradi nešto konkretno za vas, ali vi kao da sada radite protiv sebe. Malo malo, pa raspalite vatru zbog sitnih, svakodnevnih stvari. Jednostavno, imate osećaj da se vi više zalažete i tačka.
Ukoliko ste usamljeni, razmišljate o osobi iz drugog grada i pokušavate da razumete zašto je ista zainteresovana za komunikaciju sa vama. Samo verujte, za početak.
Zdravlje: kostobolja.

Vaga: piše Žiža Miloševski
Posao: polako se vraćate u “trku sa vetrenjačama”. Isčekujete poslovni glas ili susret koji nikako da se ugovori. Možda u prolasku, 16. ili 17.novembra sretnete i nekoga na koga ste potpuno zaboravili i ko će vam ponuditi posao, naročito ukoliko se bavite javnim ili kreativnim poslom. Finansijska situacija trpi velike preokrete. Ukoliko ste zaposleni, kao da ste planirali da skupite novac ali je prihod ili očekivani novac naglo zastao stao. Jednostavno ste izgubili kompas u poslovnoj kolotečini. Vreme pozitivnih, velikih, preokreta tek dolazi, pa isčekujte da prijatelji na koje najmanje računate pomognu.
Ljubav: Ukoliko ste u družoj vezi ili braku, partner se povlači i previše boravi ili na poslu ili u kući. Bili sami ili ne, izolovani ste i trenutno više brinete oko posla. Dok vas Uran u vašem polju odnosa ne protrese oko 17.novembra, kada će biti udružen sa Venerom iz znaka Strelca aktivirati vaš emotivni život. Pa sad, ako kažete da nema šanse bilo šta da se menja na ljubavnom planu, verujem vam.
Zdravlje: bešika postaje jako osetljiva.

Škorpija: piše Jovana Lučić Gajić
Posao: kako je lepa vaša osobina da ne odustajete, čak i kada svi dignu ruke. Nema kukanja i nema straha za vas. Samo… kao da vam ništa ne ide u prilog. Spremate se za krupne poslove i čini se kao da ste blizu cilju. Krajem novembra stvari se, na žalost mogu menjati loše po vas, ili poslodavce. Budite pažljiviji sa novcem.
Ljubav: čini se da glumite psihijatra svakoj osobi koja udje u vaš život pa kad izgubite strpljenje, postajete više nego nepredvidljivi. U nedoumici ste oko partnera i pokušavate da odgonetnete ko koga laže u odnosu. Neko se povukao i kao da se krije od vas. Kako god, do vas stigne i ono što hoćete i ono što nećete da znate. Popustljivost ka voljenoj osobi prolazi, pa se spremajte da povučete britku liniji, da ne kažem rez, oko 26.novembra i prekinete dramu. Nova osoba je zainteresovana za vas, ne gubite vreme. Ako ste u dužoj vezi ili braku, izbegavajte sukobe, ili “saslušavanje” partnera zbog svake sitnice.
Zdravlje: loša cirkulacija i manja uznemirenost.

Strelac: piše Žiža Miloševski
Posao: ne opterećujete se vi sada toliko poslom, koliko vas muče finansije, pa razmišljate čak i o prodaji nekretnina. Rashodi skaču, prihodi padaju. Ipak, optimizam ne jenjava. Imate potrebu za povlačenjem i samo da ne smatrate nemoralnim da “muvate” za bolovanje, rado bi se sklonili na kratko. Krajem meseca, mogući su povećani i ne planirani rashodi oko kuće ili ukućana. Spremite pare.
Ljubav: neko ko je trebao da se javi, je otišao na kraći put bez reči. E sad vi to lepo nonšalantno puštate i čekate pravi trenutak za razgovor. Ukoliko ste u družoj vezi ili braku, partner vam spusta raspoloženje bespotrebnom panikom oko novca. Na šta vi lepo okrenete glavu i planirate kako da promenite mnoge stvari u odnosu.  Osećate se usamljeno, i ako vas druga strana ne shvata, to je dobra podloga povlačenju u svoj svet i preispitivanju smisla osnosa. Ukoliko ste usamljeni, tajno interesovanje koje je krenulo krajem meseca, može vas samo odvesti u konačnu lepu realizaciju avanture od 18.novembra.
Zdravlje: neplanirano istezanje mišića.

Jarac: piše Jovana Lučić Gajić
Posao: korak do cilja, pa korak unazad. Da nema vaše karakteristične crte radoholika od posla ništa ne bi ni bilo. Saradnici, kao das u samo višak. Vi radite, oni ćaskaju. Novca je sve manje, samo ste vi jedini koji od toga ne pravi paniku. Jednostavno znate da če na kraju sve biti dobro i biće! Oko 27.novembra, mogući su pojačani poslovni troškovi oko tehničke robe, struje ili računara ukoliko ih koristite.
Ljubav: razmišljate o osobi koju ste do skoro smatrali prijateljem i počinjete da osećate nešto mnogo više prema njoj. Naravno, o osobi koju odavno znate. Pokušavate da se istoj približite, onako prijateljski i pomognete kao bojagi, poslovno, ili životno! Pa vi ste se zaljubili, a kažete da ne verujete u ljubav. Možda ste se malo osećali iskorišćeno u prošlosti, što ne znači da bi i sad bilo tako! Volite, jer ćete od 16.novembra biti ili žrtva tajne ili akter iste.
Zdravlje: stomatolg vas čeka, odvojte 15 minuta vremena od posla.

Vodolija: piše Žiža Miloševski
Posao: kako ste vi izdržali sami sebe u poslednjih mesec dana to vi sami najbolje znate. Nervosa i osećaj ozbiljne uznemirenosti mogao je da se preslika na svaki plan života a ponajviše na poslovni plan. Izdao vas je neki prijatelj ili je promenio taktiku kada je obećani posao u pitanju? Pa naravno, samo ste vi tu kad treba neznancu, a kad vama treba…? Novac kasni, računi stižu. Strpite se još koji dan. Druga polovina meseca je bolja, daleko bolja.
Ljubav: izmedju dobrog društva i partnera, uvek ćete izabrati prijatelje, naročito ako partner počne da unosi tenziju u odnos i postavlja bespotrebna pitanja o vašoj lojalnosti. Nekoj važnoj osobi privlačite pažnju, ali je ista toliko dosadna i providna sa svim svojim kompleksima, da se vi jednostavno sklanjate, da ne bi rekli istinu, pa posle da bude da ste bahati 🙂 od 18.novembra interesovanje za ljubav se vraća, pa ako ste slobodni očekujte osobu iz druge kulture ili grada koja će zadovoljiti vaš istančan osećaj za različitosti.
Zdravlje: nesanica i napetost

 Ribe: piše Jovana Lučić Gajić
Posao: više ni sami ne znate da li ste izgubili novac, da li ste pokradeni, ili jednostavno trošite bez ikakve granice. Pripazite prvih petnaest dana da se ipak ne dogodi ovo prvo. Brine vas posao, neizvesnost i osećaj da ne možete da utičete ninašta. Novac vas najmanje brine, dok ima razumevanja i dogovora među kolegama. Pare pristižu iz inostranstva, ili sa puta, ne mnogo, ali dovoljno za osnovne stvari. Maštate o privatnom poslu sa prijateljima ii mate gomilu ideja. NIKAKO! O tome ćemo da mislimo sledećeg leta.
Ljubav: ono što ne znaju ni vaši najbliži je da ste vi zaljubljeni u ljubav, a ne u neku konkretnu osobu. Ukoliko ste u družoj vezi ili braku, partner je toliko nemaštovit i sve više otsutan iz stvarnog života, da vam kroz glavu prolaze misli, da zauvek napustite ovo ropstvo i potražite idealn na drugom mestu. Čovek iz prošlosti i sada misli o vama, pa ako znate neku škorpiju, vaše misli su toliko povezane da je pitanje dana kada će ko koga da pozove. Ukoliko ste usamljeni, eto šanse da vam bukvalno u kuću ili ispred kuće dodje interesantna osoba krajem meseca.
Zdravlje: prolazni problemi sa kardiovaskularnim sistemom i pritiskom.

ŽIŽA MILOŠEVSKI

zizaUkoliko želite da zakažete izradu natalne karte, uporednog horoskopa, porodičnog horoskopa možete to učiniti na broju: 

064 17 27 295

 

JOVANA LUČIĆ GAJIĆ

jovana horoskopUkoliko želite da zakažete izradu natalne karte, godišnjeg horoskopa, uporednog horoskopa, biznis, porodičnog horoskopa možete to učiniti na broju: 

061 195 09 53

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime