LIKOVNA RADIONICA „ERMINIJA“ – PRETVORITE SVOJ DAR U TALENAT, A TALENAT U KREATIVNOST

0

Darovitost, talenat i kreativnost su visoko vrednovana svojstva savremenog čoveka i zato poželjni da se razvijaju i u formalnom ali i tokom  celozivotnog obrazovanja. Razvijanje kreativnosti kroz likovno stvaralaštvo je najstariji način razvijanja te osobine  kod dece i jedan od omiljenih kod odraslih

Baveći se različitim temama i likovnim tehnikama, u našoj radionici razvijamo kreativnost, najvažniju osobinu koja nam obezbeđuje entuzijazam, svežinu ali i fokusiranost. Stvaralaštvo je oblast gde se uspostavlja prava mera između koncentracije i opuštanja, discipline i slobode.

U likovnoj školi Erminija se sve aktivnosti dešavaju izmedju mašte i realnosti. Bilo da uživate da budete u centru pažnje ili sa strane posmatrate dešavanja, na časovima slikanja svi putuju od introvernosti do ekstrovertnosti i nazad.

Neki od nas su naklonjeniji tradicionalnijem pristupu, drugi su po prirodi revolucionari – na časovima slikanja se razvijaju oba aspekta ličnosti.

Ako iz nekog razloga ne mogu da razvijaju svoj talenat, kreativci izuzetno pate. Osećaj potpune posvećenosti i ispunjenosti kroz stvaralaštvo mogu da razumeju samo ljudi sa sličnim potrebama. Svaki dar i kreativnost ne moraju da vode do izuzetnog doprinosa  čovečanstvu. Osećaj ostvarenosti koji donosi optimalno razvijeni talenat je ono što svaki čovek duguje sebi.

U likovnoj radionici Erminija osim programa priprema za likovne škole i fakultete i likovne radionice za najmlađe, postoji grupa za one koji uživaju u samom stvaralačkom procesu nastanka likovnog dela zele da se bave slikanjem kao hobijem. Umetnost kao slobodna aktivnost razvija osobine koje dodaju boju nesavršenoj svakodnevici.

U prijatnoj atmosferi, sa  bogatim, raznovrsnim likovnim materijalom, organizovan je rad u malim grupama koje omogućavaju da se prate individualne skolonosti i potrebe. Neka svetlost i boja budu Vaša letnja avantura.

kontakt Nada Miletić 060 17 323 17    

https://www.facebook.com/nada.miletic.370

 

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime